Gemeente Haaksbergen

Wethouder neemt tweetalige VVV-gids in ontvangst

V.l.n.r.: Wethouder Rob Wensing neemt de tweetalige VVV-brochure in ontvangst uit handen van VVV-medewerker Maaike Ouwehand.

Dinsdagochtend 14 juni kreeg wethouder Rob Wensing de eerste full color uitgave van de toeristische informatiegids Haaksbergen overhandigd van VVV-medewerkster Maaike Ouwehand. Dit was voor het bordes van het gemeentehuis. Een gedeelte van deze gids is in het Duits vertaald om de stroom Duitse toeristen te bereiken.

Informatiegids
In deze 40-pagina's tellende brochure staat informatie over onder meer natuur, historie, de mogelijkheden tot fietsen en wandelen in de omgeving, de geplande evenementen en adressen van restaurants en verblijfaccommodaties in Haaksbergen. Wethouder Rob Wensing, met toerisme en recreatie in de portefeuille, is erg te spreken over deze uitgebreide informatiegids. "Het boekje is zowel interessant voor de toerist als ook de inwoners van Haaksbergen."

Verkooppunten
Vanuit de VVV en het toeristisch recreatief bedrijfsleven van Haaksbergen is al enige tijd de behoefte aan een informatiegids. Nu deze gedrukt is, kunnen belangstellenden deze voor 1 euro kopen bij alle vestigingen van de VVV Twente Zuid: VVV/ANWB Haaksbergen, VVV Enschede en de VVV-Boekelo.