Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Noordwest-Veluwe


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT NOORDWEST-VELUWE


14 juni 2005


Wezep - Diefstal uit woning


In een woning aan de Klinkenberg werd maandag (13/6) ingebroken. De bewoonster ontdekte dit bij thuiskomst. Het is niet duidelijk hoe men is binnengekomen. De gehele woning is doorzocht. Weggenomen werden onder ander een laptop, geld een digitale camera en een fiets. Dit inbraak moet gebeurd zijn tussen 10.15 en 11.45 uur. Mogelijk dat er mensen zijn die iets verdachts rond de woning hebben gezien. Getuigen kunnen bellen naar 0900 8844.


Epe - Fietser raakt gewond


Een 13 jarige fietser uit Heerde is maandagmiddag (13/6) gewond geraakt na een aanrijding. De jongen fietste omstreeks 17.05 uur over het fietspad "de oude spoorbaan" richting Heerde. Op de kruising met de Diepenhorstlaan verleende hij geen voorrang aan een automobilist uit Elburg (leeftijd niet bekend) en aanrijding was het gevolg. De jongen werd onderzocht door ambulancepersoneel. Hij had diverse kneuzingen, maar kon wel naar huis.


Harderwijk - Tas weggenomen


Uit een recreatiewoning aan de Boslaan werd maandag rond 11.30 uur een tas, met daarin een rijbewijs, diverse pasjes en geld, weggenomen. De 34 jarige bewoonster uit Nieuwegein was even weggelopen en het huisje niet afgesloten. Toen ze terugliep zag ze een man en kort blond haar en een camouflagebroek aan komen lopen met een zwarte tas in zijn handen. Eenmaal terug in het huisje realiseerde zij zich dat het om haar tas ging. Mogelijk dat iemand de man heeft gezien en of herkend op het recreatiepark. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met het politieteam Harderwijk op telefoonnummer 0900 8844.


EINDE BERICHTEN


Nadere informatie:

Politievoorlichter Bert Top

055 - 548 60 58


---- --