Gemeente Schiedam


Aanbesteding klantmanagers werk voor diagnosestelling en klantprofielen

De gemeente Schiedam kent in het uitkeringsbestand Wet werk en bijstand circa 500 cliënten die al enige tijd uitkering ontvangen en om (een combinatie van) uiteenlopende redenen (medisch, psychisch, sociaal, taalbeheersing, motivatie) nog niet dan wel zeer moeilijk bemiddelbaar zijn naar arbeid.

De gemeente hecht er belang aan, dat deze personen ondersteuning krijgen en ¿ zo veel mogelijk - geactiveerd worden. De eerste stap die de gemeente noodzakelijk vindt is het maken van een diagnose en het opstellen van een individueel klantprofiel.

De gemeente Schiedam wil hiervoor met een externe partij een contract afsluiten, en start hiertoe een openbare aanbesteding, met vooraf bekendgemaakte selectie- en gunningscriteria.

De gemeente Schiedam wil om de onafhankelijkheid te waarborgen de diagnosestelling niet uitbesteden aan bedrijven met wie zij reïntegratie- dan wel scholingsovereenkomsten heeft afgesloten. Om deze reden worden deze bedrijven uitdrukkelijk verzocht zich niet aan te melden voor deze aanbestedingsprocedure.

Geïnteresseerden kunnen het informatiepakket, met daarin de selectie- en gunningscriteria en procedure/planning aanvragen. Verzoeken hiervoor dienen 28 juni 2005 uiterlijk om 12.00 uur binnen te zijn. Stuur een e-mail naar info@schiedam.nl ter attentie van mevrouw I.Witters onder vermelding van 'Aanbesteding klantmanagers werk'.