3 e persbericht van maandag 13 juni 2005

Eindhoven 14-06-2005 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Aanhouding na huiselijk geweld

In zijn woning in Stratum is maandag rond 7.15 uur een 39-jarige man aangehouden. Hij wordt verdacht van het mishandelen van zijn 36-jarige ex-vrouw in haar woning in Stratum. Dit gebeurde maandagavond 30 mei jl. De man is voor verder onderzoek in de cel gezet.

Eindhoven: Vrouw lastig gevallen

Op de Rubinsteinlaan is zondag rond 16.40 uur een 19-jarige vrouw uit Eindhoven lastig gevallen door een onbekende man. De vrouw fietste over de eerdergenoemde straat toen ze door een onbekende man werd aangesproken en stopte. De man trok plotseling aan het fietsstuur waardoor de vrouw met haar fiets viel. Toen de vrouw overeind was gekomen betastte de man haar. Het slachtoffer zag kans om te vluchten. De dader is een blanke man van ongeveer 45 jaar. Hij is naar schatting
1.85 meter lang, heeft donker kort haar en een normaal postuur. Hij droeg een zwarte korte lederen jas en had een fiets bij zich. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie van Eindhoven Gestel via 0900-8844.

Valkenswaard: Verdachte van mishandeling aangehouden

In Tilburg is maandag rond 6.20 uur een 20-jarige inwoner van die plaats aangehouden. Hij wordt verdacht van het mishandelen van een 53-jarige man uit Valkenswaard. Dit gebeurde op 26 mei rond 18.30 uur na een onenigheid in de woning van het slachtoffer. De man uit Valkenswaard werd in zijn gezicht geslagen waardoor zijn gebit werd vernield. Hij werd bij de eerste hulp in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwondingen. Ook werden drie ruiten van zijn woning vernield. De verdachte is voor verder onderzoek ingesloten op het politiebureau.