Sonos Digital Music System nu ook beschikbaar voor Europese...

14.06.2005 / 09:04 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Sonos

Sonos(TM) Digital Music System nu ook beschikbaar voor Europese liefhebbers van digitale muziek

SANTA BARBARA, California, VS, en HILVERSUM, Nederland, June 14/PRNewswire/ -- Sonos, Inc. heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf het bekroonde Sonos(TM) Digital Music System aan Europese liefhebbers van digitale muziek is beginnen te leveren. Het Sonos Digital Music System is het eerste en enige digitale muzieksysteem voor meerdere ruimten met een draadloze besturingseenheid met lcd-kleurenscherm waarmee consumenten al hun digitale muziek overal in huis kunnen afspelen en gewoon met de hand kunnen bedienen.

Sonos is voor Europese gebruikers direct beschikbaar op www.eu.sonos.com en voor Nederlandse gebruikers bij Correct in Rotterdam. Sonos zal in de komende weken haar verkoopkanalen uitbreiden met diverse bevoegde locaties over heel Nederland.

Sonos biedt een introductiepakket aan bestaande uit twee Sonos ZonePlayers(TM) en een Sonos Controller(TM). Aangezien het systeem kan worden uitgebreid om gebruikers 32 muziekruimten te bieden, worden extra ZonePlayers en Controllers afzonderlijk te koop aangeboden. De prijzen zijn als volgt:

(1)Prijzen in (1)Prijzen in Britse pond euro

Sonos introductiepakket
(2 ZP en 1 CR) 899 Britse pond 1.299 euro Sonos introductiepakket
met speakers 1.099 Britse pond 1.599 euro Sonos Controller (CR100) 299 Britse pond 429 euro Sonos ZonePlayer (ZP100) 369 Britse pond 539 euro Sonos luidspreker (ZP100) 149 Britse pond 199 euro (1)inclusief B.T.W.

'De digitale muziek overspoelt heel Europa. Dat werd duidelijk door de rage van de Apple iPod(R)', aldus Ingvar Meijers, directeur Verkoop voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika bij Sonos, Inc. 'Sonos zal de Europese liefhebbers van digitale muziek helpen om te genieten van hun groeiende collecties in het hele huis. De regeling gebeurt gewoon vanuit de hand.'

Het Sonos digitale muzieksysteem wordt geleverd met de Sonos ZonePlayer -- een netwerk-audiospeler die muziek verspreidt, speelt en versterkt, en de Sonos(TM) Controller -- een draadloos handapparaat met een kleurenscherm waarmee de gebruiker van bijna overal toegang heeft tot de muziek en deze kan aanpassen en bedienen. Het voelt alsof u een gigantische jukebox gewoon bij de hand hebt. Met Sonos beschikt u over de muziek die is opgeslagen in uw pc, Mac, Linux-box of netwerk en kunt u ernaar luisteren waar en wanneer u dit verkiest.

Meer info over Sonos Digital Music System vindt u op eu.sonos.com. U kunt ook bestellen via deze website.

Info over Sonos

Sonos beschikt over een team van zeer getalenteerde, muziekminnende softwareontwikkelaars, hardwaretechnici, industriële en interactieve ontwerpers en bruikbaarheidingenieurs. Zij aan zij hebben ze het Sonos Digital Music System gecreëerd, het eerste en enige digitale muzieksysteem voor meerdere ruimten met een draadloze besturingseenheid met lcd kleurenscherm. Het Sonos Digital Music System is direct verkrijgbaar bij Sonos of bij meer dan 175 Noord-Amerikaanse detailhandelaren en custom integrators, waaronder Crutchfield, Magnolia Audio Video, Ovation Audio Video, 6th Avenue Electronics, TheaterMax, cyberManor, Metronet Safe & Sound en andere. Sonos is een niet-beursgenoteerd bedrijf met hoofkantoor in Santa Barbara, CA, VS, en heeft ook kantoren in Cambridge, MA. VS. Sonos werkt in Europa via haar 100% dochterbedrijf, Sonos Europe B.V., dat gevestigd is in het Nederlandse Hilversum. Meer info over het bedrijf of het Sonos Digital Music System vindt u op: eu.sonos.com.

Website: www.eu.sonos.com

Source: Sonos, Inc.

Thomas Meyer van Sonos, Inc., +1-714-389-4639 of via de mobiele telefoon op +1-949-212-6201, Thomas.meyer@sonos.com; of Aurelia van den Berg, PR voor Sonos Inc., +31-35-5315182 of via de mobiele telefoon op +31-6-51900875, aureliavandenberg@planet.nl