Gemeente Helden

Uitvoering objectbewegwijzering Enige tijd geleden heeft de raad een nieuw beleidsplan Bewegwijzering vastgesteld. Aanleiding hiervoor was om duidelijkheid te scheppen bij aanvraag van een bewegwijzering. Bij dergelijke aanvraag moet u denken aan het bewegwijzeren van bijvoorbeeld een gebouw (VVV-kantoor) of sportpark (voetbalvereniging). Het grote aantal borden en de diversiteit van de huidige bewegwijzering (kleur; blauw, geel of wit) was een rede om een beleidsplan op te stellen. In dit beleidsplan is uniformiteit qua toetsing als uitvoering van de bewegwijzering opgenomen. De uitvoering van de objectbewegwijzering is gepland in de maanden juni en juli 2005.

Aan de hand van dit beleidsplan is gelijktijdig een uitvoeringsplan opgesteld. In dit plan staat goed beschreven wanneer en op welke manier objecten deze gebouwen c.q. sportaccommodaties in de gemeente Helden bewegwijzerd worden. Dit kan betekenen dat de huidige bewegwijzering van een aantal verenigingen c.q. gebouwen verandert.

De huidige toeristische bewegwijzering blijft gehandhaafd. Dit betekent dat voor deze doelgroep geen wijzigingen ontstaan.

Voordat het plan definitief wordt uitgevoerd, wordt iedereen in de gelegenheid gesteld om eventuele opmerking en/of suggesties aan te dragen. Gedurende de wek en21 en 22 (23 mei t/m 3 juni 2005) ligt dit plan bij de afdeling Nieuwe Werken, kamer 1.31, ter inzage.

De heren Jac Bouten en Roy Thijssen willen u graag te woord staan. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9.0012.00 uur. Ook kan telefonische informatie via het telefoonnummer (077) 306 67 29 of (077) 306 67 52 opgevraagd worden. Verder kunnen opmerkingen en/of suggesties ook per email (gst6@helden.nl) door gegeven worden.

23-5-2005 09:09