Gemeente Tilburg

05287GO

Datum
7 juni 2005

Herinrichting cityring, invoeren eenrichtingverkeer en openstellen Heuvel

Uitnodiging informatieavond op dinsdag 14 juni a.s.

Op dinsdag 14 juni a.s. bent u van harte welkom op de informatieavond van Belangengroep Spoorzone Theresia (BST) en gemeente Tilburg. In gezamenlijk overleg is besloten om een aantal onderwerpen te combineren. De informatieavond bestaat uit twee delen.

Deel 1 (start om 19.30 uur)

Tijdens het eerste deel staan de volgende agendapunten van BST centraal:
- Stand van zaken ontwikkeling Spoorzone door de heer L. Kuijsters van de gemeente;
- Belangengroep Spoorzone Therersia presenteert het Žprogramma van wensenÂŽ inzake de Spoorzone;
- Wat zijn de gevolgen voor Theresia van de aanleg van de cityring?

Deel 2 (start om 21.00 uur)

Begin volgend jaar wordt gestart met de uitvoering van de herinrichting van de cityring. Om dit mogelijk te maken heeft het college een aantal samenhangende besluiten genomen. Over deze besluiten en de gevolgen daarvan willen wij u graag persoonlijk informeren.

De Spoorlaan wordt in 2006 als eerste uitgevoerd in het kader van het project Cityring. Om dit mogelijk te maken zijn aanvullende verkeersmaatregelen nodig. Hierover willen wij u graag informeren. U bent van harte welkom op dinsdag 14 juni in wijkcentrum Theresia, Nijverstraat 42. De avond begint om 19.30 uur. Vanaf 21.00 uur worden de plannen met betrekking tot de cityring nader toegelicht door de projectleider cityring, een verkeersdeskundige en ontwerper.

Het college brengt de plannen voor de cityring in deze week naar buiten. In deze uitnodiging kunnen we dus nog niet ingaan op de exacte inhoud van de plannen. In de Tilburgse Koerier van donderdag 9 juni worden de plannen op de gemeentepagina uitgebreid toegelicht. Voor meer informatie kunt u vanaf 9 juni ook kijken op www.tilburg.nl/cityring.

Meer informatie

Heeft u nog vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze brief, dan kunt u contact opnemen met Rob van Ekeren, projectleider cityring. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 013 542 86 68 of via e-mail: Rob.van.Ekeren@tilburg.nl. U kunt ook contact opnemen met Belangengroep Spoorzone Theresia, Karin van der Velde. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 013 535 56 18.


---- --