Gemeente Hilversum

Werken aan de weg
De wegwerkzaamheden van 13 t/m 17 juni 2005

Op dinsdag 14 juni worden op de 's-Gravelandseweg asfaltreparaties verricht tussen de Wisseloordlaan en de Hoflaan. Tussen de ochtend- en de avondspits wordt het autoverkeer afwisselend over één weghelft geleid.

Op de Prins Bernhardstraat wordt het werkterrein voor de herinrichting uitgebreid. Er wordt de komende weken gewerkt vanaf de Groest tot aan de inrit van de Mgr. v.d. Weteringstraat. De herinrichting duurt tot eind juli.

Verder wordt gewerkt


* op de Bosdrift, herinrichting tussen de Havenstraat en de Gijsbrecht van Amstelstraat en tussen de Diependaalselaan en de Gijsbrecht van Amstelstraat (tot de tweede helft van juli);
* op de Oude Amersfoortseweg, herstraten en aanleg drempels tussen de Emmastraat en de Stadhouderslaan (tot eind juli);
* op de Liebergerweg (buiten de bebouwde kom), bodemsanering waarvoor de fietsroute langs de vijvers ia afgesloten.

De Zon en Maanstraat blijft aan de kant van de Brinkweg afgesloten tot eind juni.

De wegwerkzaamheden van 17 t/m 24 juni 2005

Van vrijdagavond 17 juni 20.00 uur tot maandagochtend 5.30 uur voert Rijkswaterstaat op de A27 asfalteringswerkzaamheden uit tussen het knooppunt Eemnes en de afslag Utrecht-Noord.
Er wordt alleen gewerkt aan de Hilversumse kant van de snelweg. Het hele weekend is vanuit Hilversum geen autoverkeer over de A27 mogelijk in de richting Utrecht. De oprit richting Amersfoort/Almere kan normaal gebruikt worden.

Als onderdeel van de herinrichting van de Oude Amersfoortseweg is de hele komende week de kruising met de Stadhouderslaan, en daarmee ook de spoorwegovergang, voor autoverkeer afgesloten.

Verder wordt gewerkt


* in de Prins Bernhardstraat, herinrichting tussen de Groest en de Mgr. v.d. Weteringstraat (tot eind juli);

* op de Bosdrift, herinrichting tussen de Havenstraat en de Gijsbrecht van Amstelstraat en tussen de Diependaalselaan en de Gijsbrecht van Amstelstraat (tot de tweede helft van juli);
* op de Liebergerweg (buiten de bebouwde kom), bodemsanering waarvoor de fietsroute langs de vijvers is afgesloten.

De Zon en Maanstraat blijft aan de kant van de Brinkweg afgesloten tot eind juli.