Gemeente Aalten


15-06-2005
Voorlichtingsbijeenkomst fietsvoorzieningen Gendringseweg. Onder grote publieke belangstelling werd er op 14 juni j.l. in gebouw "Wilhelmina te Lintelo door de gemeente Aalten een voorlichtingsavond gehouden over geplande fietsvoorzieningen op de Gendringseweg.

Onder grote publieke belangstelling werd er op 14 juni j.l. in gebouw "Wilhelmina te Lintelo door de gemeente Aalten een voorlichtingsavond gehouden over geplande fietsvoorzieningen op de Gendringseweg. Circa 60 belangstellenden - waaronder diverse vertegenwoordigers van Lintelo's Belang en raadsleden - woonden deze druk bezochte bijeenkomst bij en met elkaar werd uitvoerig van gedachten gewisseld over de gepresenteerde plannen. Daarbij werden door enkele aanwezigen wijzigingsvoorstellen ingediend..
Het is bedoeling dat met de werkzaamheden na de zomervakantie wordt begonnen zodat het werk voor 1-1-2006 gereed is. Van gemeentezijde werden de plannen gepresenteerd door wethouder Willy Oort, Bert van de Vooren, beleidsmedewerker (verkeer) van de afdeling Werken en voorlichter Bert Schuurman.