Ingezonden persbericht

Innerview begeleidt organisaties bij optimaliseren van capaciteiten

"Tijdloze inspiratie in modern jasje"

AMSTERDAM, 20050615 -- Per 5 juni 2005 hebben inspirators Erik Robertson en Liz La Force hun krachten gebundeld en het bureau Innerview opgericht. De activiteiten van Innerview bestaan uit: organisatieadvies, training/coaching en bezinningsdagen voor profit en non-profit organisaties. De voornaamste doelgroepen zijn Raden van Bestuur, directie en management.


Innerview gaat verder waar andere bureaus ophouden. De middelen die zij inzet zijn vooruitstrevend te noemen en komen voort uit zowel westerse als oosterse methodieken. De personen achter Innerview maken het tot een uniek bureau door hun eigen-heid, hun kennis op zowel het gebied van psychologie, organisatiekunde als marketing, hun heldere kijk op zaken, hun haarscherp aanvoelen van de kernproblematiek en hun creativiteit bij het aandragen van oplossingen.

Zij spiegelen, motiveren, inspireren en confronteren met visie, lef en flexibiliteit en weten daardoor het beste uit organisaties en mensen naar boven te halen.

Trainingen die Innerview geeft zijn op het gebied van teambuilding, stress- en burnout preventie, reïntegratie en communicatie.
Daarnaast coacht zij top-mannen en vrouwen en organiseert zij retraites in binnen- en buitenland.




Ingezonden persbericht