Dienstenbond CNV

United Services op overnamepad
15-06-2005

Op 14 juni zijn wij door United Services Group op de hoogte gebracht van het bod dat zij uit wil brengen op het Belgische Solvus. Kennelijk lost United Services daarmee een aantal ambities in. Wíj zijn nieuwsgierig naar de effecten voor de werknemers in Nederland.

We hebben kennisgenomen van de wens van USG om een forse kostenbesparing te realiseren die vanaf 2007 30 miljoen euro bedraagt. Deze besparing moet komen uit de integratie van de backoffice activiteiten van USG en Solvus. Graag horen we van USG hoe zij dat concreet voor zich zien. De plannen zijn kennelijk dermate uitgewerkt dat al een concreet bezuinigingsbedrag kan worden genoemd. De nieuwe combinatie voorziet op dit moment nadrukkelijk geen gedwongen ontslagen.
Op korte termijn hopen we met USG in overleg te komen over de komende fusie. Van het verloop van deze gesprekken houden we u op de hoogte.

Deze leden info is verstuurd naar onze leden bij beide concerns. Zowel naar de vaste medewerkers als ook de uitzendkrachten

Informatie
Meer weten naar aanleiding van deze Info? Neem voor vragen of reacties contact op met de onderhandelaar namens CNV Dienstenbond, Harry Gerding, via telefoonnummer 023-5670686 of e-mail h.gerding@cnvdibo.nl