Landstede


16-06-2005
Informatiemarkt Raalte voor jongeren en volwassenen

Beroepsopleidingen, Volwassenopleidingen en de Volksuniversiteit houden donderdagavond 16 juni van 18.00 tot 21.00 uur een informatiemarkt.

Aan de Zwolsestraat 63 A krijgt men alle gewenste informatie over de vele opleidingen en cursussen die Landstede in Raalte verzorgt voor jongeren en volwassenen. Extra aandacht is er voor de nieuwe opleidingen Verpleegkundige niveau 4, Bloemsierkunst en Eerstverantwoordelijk Verzorgende.

De opleidingscoördinatoren geven uitleg over de aansluitmogelijkheden bij de mbo-opleidingen, met name voor leerlingen uit HAVO en VWO die de overstap willen maken naar het beroepsonderwijs. VMBOers die nog twijfelen over de juiste vervolgopleiding kunnen ook bij hen terecht.

Volop informatie is er ook over opleidingen voor volwassenen. Zoals de deeltijdopleidingen Kinderopvang, Administratie, Onderwijsassistent, Verzorgende IG en Verzorgende Algemeen, al dan niet gecombineerd met een baan. Landstede Training en Opleiding geeft informatie over een vijftiental computercursussen, waaronder Windows XP, Linux, Internet en Outlook, Dreamweaver 2004MX en computerboekhouden met Exact.