Apple Benelux

Een nieuw tijdperk voor producenten. Gratis seminar voor experts en studenten op het gebied van uitzendtechnologie Hilversum, 16 juni.

Bewerken. Monteren. Animeren. Componeren.
Met de introductie van Final Cut Studio van Apple begint een nieuw tijdperk voor de productie van video en audio. Op dit seminar in Hilversum (16 juni) kun je zelf ontdekken hoe de geavanceerde oplossingen van Apple een geïntegreerde workflow vormen waarin alles in elkaar grijpt. Final Cut Studio biedt een ongeëvenaarde werkomgeving waarin je van begin tot eind beeld- en geluidsmateriaal van hoge kwaliteit kunt produceren.

Voor wie is dit seminar bedoeld?
Of je voor het eerst met de Mac werkt of een doorgewinterde gebruiker van Apple's video-oplossingen bent, dit gratis seminar biedt je een unieke kans om je productieve mogelijkheden uit te breiden. Dit seminar is bedoeld voor radio- en televisiemakers, professionele postproductiestudio's, film- en televisieproducenten, makers van bedrijfsvideo's en onafhankelijke producenten, maar zeer zeker ook voor studenten en docenten. Dus kom naar Studio 21 te Hilversum voor een technische update van de State of the art video software van Apple en de video exhibition met een hapje en een drankje. Bovendien maak je dan kans op een pakket Finals Cut Studio en een iPod.

Agenda

* 13.30 Opening - Registratie

* 14.00 Apple Pro Showcase

* 16.30 Video Exhibit - hapjes en drankjes: Deelnemende partners video exhibition

- Sony

- College of Multi Media

- Future Store

- Stonehouse

- Broadcast press

* 18.00 Einde

Aanmelden
Je kunt dit seminar gratis bijwonen. Het aantal plaatsen is echter beperkt, dus we raden je aan om je vandaag nog aan te melden .Ontdek zelf dat alles veel sneller en efficiÎnter gaat met de Apple software voor professionele digitale productie.
Routebeschrijving naar Studio 21 in Hilversum.

Meer informatie over deze nieuwe producten:
Met de combinatie van Final Cut Studio en de server-, opslag- en SAN-oplossingen van Apple kunnen professionele editors hun projecten nog efficiÎnter en met nog betere kwaliteit realiseren. Final Cut Studio is een complete studio in ÈÈn pakket: Final Cut Pro 5 voor krachtige real-timebewerking, Soundtrack Pro voor revolutionair geluidsontwerp, Motion voor real-time-animaties en DVD Studio Pro 4 voor de geavanceerde vervaardiging van dvd's.

Final Cut Pro 5 Final Cut Pro 5: Rechtstreeks in nagenoeg elke structuur werken, waaronder nu ook Sony IMX en HDV. Final Cut Pro 5 werkt razendsnel en is voorzien van RT Extreme, krachtige Multicambewerking en real-time-kleurcorrectie.

Soundtrack Pro Soundtrack Pro: Een compleet nieuw programma dat professionele video- en audio-editors nieuwe mogelijkheden biedt om geluid te bewerken en te ontwerpen. Bevat een innovatieve golfvormeditor met slimme zoek- en herstelfuncties waarmee je audio uiterst nauwkeurig kunt bewerken.

Motion 2 Motion 2: De handigste manier om tekst, films en illustraties te animeren en toe te passen in film, video of bewegende menu's op dvd's. Biedt volledige 32-bits drijvende-kommarendering. Bevat nu nieuwe ontwerpopties met "Behaviors", versnelde filtereffecten en meer dan 150 voorinstellingen voor deeltjes.

DVD Studio Pro 4 DVD Studio Pro 4: De gemakkelijkste en meest gebruikte manier om professionele dvd's te maken, is nu voor het eerst commercieel beschikbaar als software om HD-dvd's (High Definition) te maken op basis van H.264- en HDV-materiaal.

16 juni: Studio 21, Hilversum

Meld je nu aan Het aantal plaatsen is beperkt, dus we raden je aan je snel aan te melden om teleurstellingen te voorkomen.

In samenwerking met:
Sony
Power Mac G5

-- De nieuwe Power Mac G5 past zich moeiteloos aan al je eisen aan. Dankzij twee 64-bits G5-processors met snelheden tot 2,7 GHz, ruimte voor maximaal 8 GB werkgeheugen en de systeemarchitectuur met een extra hoge bandbreedte levert de Power Mac G5 betere prestaties dan systemen waarvoor je het dubbele neertelt.
Xserve RAID
Xserve RAID
Xserve RAID is de prachtig vormgegeven aanvulling op de Xserve van Apple. Deze geavanceerde, op zichzelf staande opslagoplossing met tot 14 hot-swappable Apple schijfeenheden (met een opslagcapaciteit van 5.6 terabyte) in een voor rekmontage geoptimaliseerde behuizing. Xsan
Xsan-verpakking Breid de opslagcapaciteit van je netwerk uit met Xsan, een verrassend voordelige professionele oplossing voor netwerkopslag. Hiermee kunnen meerdere computers tegelijk via een snelle Fibre Channel-verbinding terabytes aan opslagcapaciteit benaderen op een Xserve RAID.
PowerBook G4
PowerBook G4
Of je voorkeur nu uitgaat naar het ultracompacte 12-inch model, de begerenswaardige 15-inch krachtpatser of het verbluffende model met hogeresolutie-beeldscherm van 17 inch , de PowerBooks van Apple zijn ideaal om onderweg direct aan de slag te gaan.

Startpagina > Pro-serie > Een nieuwe tijdperk voor producenten

Site Map | Contact | Privacybeleid Copyright © 2005 Apple Computer, Inc. Alle rechten voorbehouden. The Apple Store 0800-0230432