Ingezonden persbericht


Persbericht

Open huis bij Buhrs in Duitsland

Rotterdam/Löhne, Duitsland, 30 mei 2005 - Buhrs, producent van Mailing & Fulfillment systemen, organiseert voor het vierde jaar op rij een open huis op 16, 17 en 18 juni. Het open huis vindt plaats op het terrein van Buhrs-ITM in de Duitse plaats Löhne. Onder het motto 'Experience one world of flexibility' worden onder andere innovatieve producten, oplossingen op maat en systeem 'highlights' gepresenteerd.

Buhrs heeft onlangs vier compleet nieuwe folieverpakkingsmethoden ontwikkeld waarmee drukwerk en mediaproducten op een unieke manier kunnen worden verpakt. Buhrs HeaderSeal zorgt ervoor dat het gesealde product extra opvalt dankzij een opvallende boodschap aan de bovenkant van het product. Met Buhrs HalfWrap kunnen potentiële consumenten een tijdschrift alvast gedeeltelijk bekijken zonder het gehele blad te kunnen lezen - een ingenieuze manier om de verkoop te stimuleren. Buhrs SleeveWrap is ideaal voor het gezamenlijk verpakken van meerdere producten. Het innovatieve Buhrs SideSeal verbetert het imago van het product doordat er niet langer een zichtbare sealrand is aan de voor- of achterkant van het product.

Buhrs zal tijdens het open huis interessante softwareoplossingen demonstreren voor het controleren, rapporteren en verwerken van gegevens, naast de succesvolle Buhrs enveloppenvulsystemen.

Een van de evenementen die plaatsvinden op 16 juni is het 'international conference forum' - The Future of Mail . . . Direct Mail - waarbij wordt gediscussieerd over actuele markttrends.

Dit jaar zal het open huis gepaard gaan met extra feestelijkheden aangezien de Buhrs Group het 10-jarig bestaan van Buhrs-ITM viert! Op www.buhrs.com is extra informatie te vinden over het open huis en de systemen van Buhrs.

Het Buhrs open huis vindt plaats:
Donderdag 16 en vrijdag 17 juni van 10:00 uur tot 17:00 uur. Zaterdag 18 juni van 10:00 uur tot 14:00 uur.

Buhrs Holding BV, Veerkade 5c, 3016 DE Rotterdam.
Tel. 010-4111633, fax +31 010-2131290, e-mail: info.holding@buhrs.com

Over Buhrs Mailing & Fulfillment Solutions
Buhrs is wereldwijd leverancier van mailing- en fulfillmentsystemen. Buhrs ontwikkelt, produceert, verkoopt en onderhoudt folie- en papierverpakkingssystemen, couverteersystemen, integrated solutions, systemen voor de distributie van mediaproducten aan retailers en retoursystemen, besturingssystemen, geavanceerde feeders en mail tables. Buhrs systemen bereiden mediaproducten zoals tijdschriften, kranten, computeroutput, direct mail producten, boeken, video's, CD's, en credit cards voor voor distributie. Buhrs is partner voor postale organisaties, uitgevers, drukkers, binders, mailinghuizen, lettershops, banken, servicebureaus, verzekeringsmaatschappijen, distributeurs van mediaproducten, fulfillmentbedrijven en vele andere kleine en grote ondernemingen. Buhrs heeft meer dan 3.500 systemen gebouwd en geïnstalleerd voor klanten over de hele wereld. Elke week komen daar verscheidene nieuwe installaties bij. Klanten vertrouwen op Buhrs voor betrouwbare systemen met hoge kwaliteit die de productiviteit en efficiëntie vergroten. De Buhrs Groep heeft haar hoofdkantoor in Rotterdam. Productiemaatschappijen en verkoop- en servicekantoren van Buhrs zijn gevestigd in Frankrijk, Nederland, Duitsland, Noorwegen, Japan, Maleisië, China en de Verenigde Staten. Elders in de wereld is Buhrs vertegenwoordigd door industriegekwalificeerde distributeurs. Voor meer informatie over Buhrs: http://www.buhrs.com

Voor redactionele informatie, aanmelding of fotografie van de nieuwe technologieën: Influx PR - Marald Brons - Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Tel.: 055 - 366 30 34, e-mail: marald@influx-pr.com.