Gemeente Apeldoorn

Uddel in de schijnwerpers in juni

Dit is een persbericht van de gemeenteraad

Het dorp Uddel staat in de maand juni extra in de politieke schijnwerpers. De gemeenteraadsleden zetten het project dialoog met wijken en dorpen voort en bezoeken een maand lang allerlei bijeenkomsten en activiteiten in dit dorp. Ook nodigt de raad de dorpsbewoners uit voor een tegenbezoek aan de politieke markt op donderdag 16 juni in het Stadhuis in Apeldoorn.

De raadsleden willen dit dorp en zijn inwoners graag beter leren kennen. Naast de gebruikelijke raadsactiviteiten bezoeken raadsleden in deze periode daarom in Uddel bijvoorbeeld soosavonden, scholen, sportbijeenkomsten en jongerenactiviteiten. In de toekomst weten zij zo nog beter wat er leeft.

De raad nodigt de bewoners van Uddel bovendien uit voor een tegenbezoek aan de politieke markt van 16 juni. Tijdens de politieke markt houden de dorpsraden een presentatie waarna er een discussie volgt met raadsleden en het publiek. Belangrijke themas van de avond zijn woningbouw en de bedrijvigheid in het agrarische buiten gebied. De presentatie begint om 20.00 uur. Om 21.00 uur begint het politiek marktcafé waar iedereen onder het genot van een hapje en drankje verder kan praten met de raadsleden. Alle inwoners van Uddel, jong en oud, zijn welkom op het stadhuis, Marktplein1.

De gemeenteraad laat bij voldoende animo op 16 juni een gratis bus rijden die inwoners van Uddel naar het Stadhuis brengt en s avonds weer terug naar huis. De bus vertrekt bus om 19.30 uur vanaf het Blanke Schot.

Meer informatie kunt u vanaf 1 juni vinden op de website van de gemeenteraad, www.apeldoorn.nl/gemeenteraad. Hier worden onder meer de themas die de dorpsraad benoemt bekend gemaakt en kunt u zien welke wijkbijeenkomsten raadsleden bezoeken. Als u vragen heeft kunt u ook telefonisch contact opnemen met Gemma Vink of Sander Feijth, ondersteuners van de raadsleden. Telefoon: 055 580 1337 / 580 1297.

Voor het laatst bijgewerkt op: 30-mei-2005 03:52