Gemeente Capelle a/d IJssel

IDEECAFE, een uitnodiging aan Capelse vrijwilligers!

Vrijwilligers van alle Capelse organisaties zijn van harte welkom in het gemeentehuis op donderdag 16 juni of woensdag 29 juni van 19.15 tot 22.00 uur voor een IDEECAFE over het Stedelijk Vrijwilligersplatform. De gemeente Capelle aan den IJssel en (vrijwilligers)organisaties willen samen een stedelijk vrijwilligersplatform oprichten. Dit idee is voortgekomen uit een aantal gesprekken met vrijwilligers en organisaties en het is opgenomen in het meerjarenbeleidsplan vrijwilligerswerk van de gemeente.

Op deze avond gaan we samen bekijken hoe dit platform eruit kan gaan zien. Op welke manier willen vrijwilligers het nog op te richten Stedelijk Vrijwilligers Platform gaan gebruiken? Dat is een vraag die we met u en andere vrijwilligersorganisaties in Capelle aan IJssel willen beantwoorden. Denkt u daarbij aan het ontmoeten van andere vrijwilligers, het uitwisselen van ideeën, samen plannen maken, van elkaar leren, contact met de wethouder over vrijwilligerswerk, meer snappen van het gemeentelijk beleid enzovoorts. Of schieten er andere gedachten door uw hoofd bij dit onderwerp?

Bent u vrijwilliger en wilt u zich opgeven voor het IDEECAFE dan kunt u dit tot 13 juni doen bij Agnes Pols, beleidsadviseur vrijwilligersbeleid, afdeling Welzijn en Educatie, email: a.pols@capelleaandenijssel.nl