Landstede


Kom naar informatieavond op 16 juni!

Een nieuwe opleiding kiezen doe je niet zomaar. Daar moet je goed over nadenken.

Natuurlijk zijn er altijd mensen die precies weten wat ze willen. Maar er zijn ook mensen die het nog niet zeker weten. Daarom houdt Landstede op al haar locaties op donderdag 16 juni informatieavonden.

Bijvoorbeeld de opleidingen van Recreatie en Toerisme; voor studenten die goed met mensen om kunnen gaan, organisatietalent hebben en niet bang zijn voor een beetje avontuur. Met zon opleiding kun je soms letterlijk je grenzen verleggen. Deze praktijkgerichte Landstede opleidingen worden in Harderwijk en Zwolle gegeven.

Het kan ook zijn dat de opleiding Life & Nature Specialist je meer ligt. Landstede biedt deze unieke opleiding midden in de natuur: in de tuinen van de Nooterhof in Zwolle. Met het diploma Life & Nature Specialist kun je bijvoorbeeld voorlichter bij een natuur- of milieuorganisatie worden.

Voor economen in spé is er in Zwolle de opleiding Economie volgens de werkwijze Schonenvaart. Hier leer je op een praktische manier, en op maat. Je kunt drempelloos overstappen van niveau 2 naar 3 of 4 en je krijgt veel begeleiding.

In Harderwijk en in Nijkerk kan bij Opleidingen & Cursussen voor volwassenen gratis een proefles worden gevolgd waarna een kortingscheque van 25 kan worden verkregen voor de te volgen cursus.

Kortom, benut deze laatste kans om kennis te maken met de mogelijkheden van Landstede en maak je definitieve keus.

Naast deze informatieavonden kan men ook bij de Landstede Infoshop terecht voor loopbaanoriëntatie en advies. Met de Beroepsopleidingenwijzer kan iedereen met behulp van de op elk gewenst tijdstip zijn of haar interesses en capaciteiten bepalen.