Stad Utrecht, 09.45 uur

Utrecht 16-06-2005 - Nieuwsberichten districten stad Utrecht

Straatroof

UTRECHT Woensdagmiddag vond op de Samuel Mullerstraat een beroving plaats waarvan een meisje het slachtoffer werd.

Een 14-jarig meisje liep omstreeks 16.30 uur op de Samuel Mullerstraat. Het meisje liep te bellen. Plotseling kwam er een scooter langs het meisje rijden en de passagier griste de mobiele telefoon uit haar handen. Het tweetal reed weg in de richting van de Kardinaal de Jongweg.

De politie is op zoek naar getuigen van deze straatroof. Heeft u informatie, belt u dan met de politie van het district Paardenveld, tel.: 0900 88 44.

Bestuurder onder invloed

UTRECHT Op het Zandpad heeft de politie in de nacht van woensdag 15 op donderdag 16 juni een man aangehouden voor het rijden onder invloed.

Omstreeks 04.55 uur werd een 24-jarige automobilist uit Utrecht aangesproken door agenten die het idee hadden dat de man gedronken had. Na een eerste blaastest bleek het vermoedde juist en werd de Utrechter aangehouden. Op het bureau wees de ademanalyse 545 ug/l uit. Met een proces-verbaal en een rijverbod van zes uur naar huis gestuurd.

Aanrijding letsel

UTRECHT Op het Eykmanplein vond woensdagavond een aanrijding plaats tussen een fietsster en een automobilist. Hierbij raakte de fietsster gewond.

Een 22-jarige vrouw uit Utrecht reed omstreeks 18.50 uur met haar fiets over de H.F. van Riellaan in de richting van het Eykmanplein. Ter hoogte het Eykmanplein wilde de vrouw oversteken maar werd daarbij aangereden door een 28-jarige automobilist uit Maarssen. De vrouw werd geschept en kwam via de voorruit van de auto op het wegdek terecht. De Utrechtse werd met diverse verwondingen naar het UMC in Utrecht gebracht. De regionale verkeersdienst heeft een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van de aanrijding.