Eemland zuid 10.00 uur

Utrecht 16-06-2005 - Nieuwsberichten district Eemland zuid

Verkeerscontrole

AMERSFOORT- Op woensdagmiddag werd van 13.00 uur tot 14.30 uur een verkeerscontrole gehouden op de Maarsbergseweg. In totaal werden 50 voertuigen gecontroleerd en werden 12 bekeuringen uitgeschreven voor o.a rijden zonder gordel, niet tonen van rijbewijs en niet handsfree bellen tijdens het rijden.

Vervelende klant

AMERSFOORT- Op woensdagmiddag werd een man aangehouden omdat hij zich zeer vervelend had gedragen in de trein. Omstreeks 15.45 uur kreeg de politie de melding dat een 31-jarige man uit Gilze bedreigingen had geuit naar een conducteur. Op station Amersfoort werd de man aangehouden en ingesloten voor verhoor. De conducteur deed aangifte.

Rijden onder invloed

HOOGLAND- Op donderdagochtend werd een automobilist aangehouden omdat hij onder invloed achter het stuur zat. Omstreeks 01.50 uur zagen agenten een 47-jarige automobiliste uit Hoogland rijden over de Zevenhuizerstraat. De vrouw werd gecontroleerd en onderzoek wees uit dat ze had gedronken. Zij blies op het bureau 605 ug/l. Tegen de haar is proces-verbaal opgemaakt.