DaimlerChrysler Nederland

Chrysler vakantiecheck: Gratis gerust gevoel
Alle eigenaren van een Chrysler, Jeep of Dodge, kunnen tot en met 30 september gratis een vakantiecheck van hun auto laten uitvoeren bij één van de officiële dealers. Dat levert niet alleen een gerust gevoel op, maar ook een aardig presentje. En dat is nog niet alles.

Voor alle auto's breken er weer barre tijden aan, want juist tijdens de vakantieperiode moeten de vierwielers letterlijk zwaar aan de bak. Een goede voorbereiding is van groot belang om de auto in optimale conditie te brengen. Daarom zijn alle Chrysler-, Jeep- en Dodge-rijders uitgenodigd voor een gratis vakantiecheck van hun auto bij de officiële dealer. Die check bestaat uit een controle van verlichting, vloeistoffen, remmen, banden, en airco. Daarnaast is er speciale aandacht voor de (eventuele) trekhaak en de bijbehorende stekkerdoos. Dit in verband met de sinds 1 januari verplichte aansluiting voor een mistachterlicht voor aanhangers en caravans.

Gerust gevoel
Hoewel een gerust gevoel op zichzelf onbetaalbaar is, gaan Chrysler-, Jeep- en Dodge-rijders die de vakantiecheck laten uitvoeren, ook nog eens met een presentje naar huis: een fraaie drinkbeker van hun eigen merk. Maar er is meer. Bij de uitnodiging voor de vakantiecheck (alle eigenaren van een Chrysler, Jeep en Dodge krijgen hem automatisch in de bus) zit een bon. Wie deze invult, maakt kans op een barbecue. De bijzonderheid daarvan zit hem in het feit dat hij oprolbaar is en dus altijd bij de vakantiebagage past.
En wie in de actieperiode een Chrysler-autoverzekering afsluit, krijgt gratis een waardebon van EUR 50, die is te besteden bij de Chrysler, Jeep & Dodge dealer.

© 1998-2005 DaimlerChrysler. All rights reserved.

Provider, Legal Notices and Terms, Privacy Statement