DaimlerChrysler Nederland

Chrysler start productie 300C in Graz
Bij Magna Steyr in het Oostenrijkse Graz is de productie van de Chrysler 300C van start gegaan. Er is in alle opzichten fors geïnvesteerd in deze fabriek en dat resulteert in optimale kwaliteit én flexibiliteit.

De Chrysler 300C is na de Voyager en de Grand Cherokee het derde model van de Chrysler Group dat in Graz geproduceerd wordt. De productielijn daar is zodanig ontworpen dat het met relatief geringe ingrepen mogelijk is één of meer extra modellen in productie te nemen. Daarbij is er veel energie en geld gestoken in de kwaliteit van de auto's. De productielijnen zijn verder geoptimaliseerd en speciaal voor de 300C wordt een derde productieshift ingevoerd. De 600 extra mensen die daarvoor zijn aangenomen, zijn intensief getraind.

In totaal hebben DaimlerChrysler en Magna Steyr 30,7 miljoen euro geïnvesteerd om de productie van de populaire 300C in Graz mogelijk te maken. In deze fabriek worden vanaf nu alle voor Europa en niet-Amerikaanse markten bestemde 300C-modellen gebouwd. Chrysler CEO Dieter Zetsche: "Deze extra productiefaciliteit is belangrijk omdat we zo optimaal kunnen inspelen op de grote, wereldwijde vraag naar de 300C."

© 1998-2005 DaimlerChrysler. All rights reserved.

Provider, Legal Notices and Terms, Privacy Statement