Gemeente Castricum

Nieuwe gemeentegids uitgebreid en in nieuw jasje

Op 14 juni nam burgemeester Emmens in gezelschap van het voltallige college het eerste exemplaar van de nieuwste gemeentegids in ontvangst uit handen van de heer Middelie van uitgeverij FMR Producties. De uitgever produceerde dit jaar voor het eerst de gids voor Castricum. Het resultaat is een gebruikersvriendelijker en fors uitgebreide informatiegids die geheel in kleur is gedrukt.

De gemeente Castricum nam voor de gemeentegids editie 2005-2006 een nieuwe uitgeverij in de arm. Samen met FMR Producties werd de gemeentegids uitgebreid. Nieuw zijn het A4-formaat, de full-colour uitgave, een uitklapbare plattegrond van de kernen, de Sociale Wijzer en Cultuurwijzer. De vorig jaar geĂŻntroduceerde Sportwijzer is verder ontwikkeld en maakt wederom deel uit van de gids.

Digitaal

Bovendien komt de gehele informatie van de gids over twee weken digitaal beschikbaar via de gemeentelijke website. Deze digitale dienst is voorzien van interactieve cartografie, zodat het gezochte adres tevens in een plattegrond wordt getoond.

Verspreiding

In de week van 21 tot 24 juni valt de nieuwste gemeentegids op bijna elk adres in de gemeente op de mat. Door de verspreider TPG Post worden alleen de huizen overgeslagen, waar de bewoners via een sticker hebben aangegeven geen ongeadresseerd reclamedrukwerk te willen ontvangen. Bewoners op deze adressen kunnen de gids vanaf 24 juni afhalen bij de receptie van het gemeentehuis in Castricum, de gemeentelijke locatie in Limmen en bij de bibliotheken in Castricum, Limmen en Akersloot.

Nieuwe gemeentegids in de bus
Gemeentegids vol lof ontvangen