Ingezonden persbericht


Finbar Hage benoemd tot Managing Director MoneYou

Amersfoort, 16 juni 2005 - MoneYou, de online hypotheekverstrekker die onderdeel is van ABN AMRO Bouwfonds, heeft Finbar Hage aangetrokken als Managing Director. Hij volgt Rick te Molder op die binnen Bouwfonds Hypotheken verantwoordelijk wordt voor business development. Hage was hiervoor werkzaam bij Rabobank Nederland. Hij was daar verantwoordelijk voor Zibb.nl, de joint venture van de Rabobank en Reed Business Information.

MoneYou: de toekomst in de financiële dienstverlening Hage gaat met zijn team bouwen aan de verdere expansie van MoneYou. Hage : 'MoneYou is hét merk met toekomst in de financiële dienstverlening. Bij de start was het al bijzonder, maar in feite is het bedrijf nog steeds uniek. Er is nog steeds geen andere organisatie die er in is geslaagd de combinatie van internet, hoogwaardig advies en vooral zeer efficiënte processen, te kopiëren. MoneYou is er voor mensen die hun hypotheek snel en voordelig willen regelen én geen concessies willen doen aan de kwaliteit. Dat concept werkt. Dat zien we aan de sterke groei in verkochte hypotheken, maar nu ook bij de online verkoop van verzekeringen.'

Unieke adviesmodule
MoneYou heeft als eerste en enige hypotheekverstrekker een uitgebreide online advies- module op de site die veel verder gaat dan het geven van advies over de hypotheekvorm. Bezoekers van de site krijgen antwoord op vragen als welk hypotheekbedrag heb ik nodig, hoe ziet mijn hypotheek eruit, tegen welke zaken ben ik beschermd en wat zijn mijn maandlasten.

Over MoneYou
MoneYou BV is een zelfstandige onderneming van ABN AMRO Bouwfonds. ABN AMRO Bouwfonds behoort tot de top-3 hypotheekverstrekkers in Nederland. MoneYou is een financiële dienstverlener die de snelheid en toegankelijkheid van internet combineert met de degelijkheid en zekerheid van persoonlijk advies. MoneYou is geen tussenpersoon, maar hypotheekverstrekker. Sinds begin 2000 maakt Bouwfonds deel uit van ABN AMRO. ABN AMRO is vertegenwoordigd in 76 landen en gebieden en behoort tot de grootste banken van Europa.

Einde bericht

Achtergrondinformatie (