Ingezonden persbericht


Tony Hill van Micro Focus 'Technology CEO of the Year'

Prijsuitreiking tijdens UK Technology Innovation & Growth Awards 2005

Hoofddorp, 16 juni 2005 - Tony Hill, CEO van Micro Focus, heeft de prestigieuze 'Technology CEO of the Year' award gewonnen tijdens de UK Technology Innovation & Growth Awards 2005. Hill ontving deze award omdat Micro Focus onder zijn leiding in de afgelopen drie jaar is uitgegroeid van een divisie van Merant tot één van de marktleiders op het gebied van legacy-applicatieontwikkeling en -inzet. Daarnaast leverde hij een belangrijke bijdrage aan de groeiende opvatting dat legacy IT geen bedreiging is, maar een waardevol bedrijfsmiddel kan zijn.

Juryleden prezen de visionaire houding en praktijkgerichte aanpak van Hill, gecombineerd met de transformatie van Micro Focus van een bedrijf voor COBOL-tools naar een marktleider op het gebied van de modernisering van legacy-systemen. Volgens de jury waren deze factoren doorslaggevend voor de toekenning van de 'Technology CEO of the Year' award. Onder leiding van Hill heeft Micro Focus een sterk partnernetwerk opgebouwd met partijen die legacy IT-vraagstukken oplossen. Dit heeft geleid tot nauwe banden met marktleiders, waaronder CSC, EDS, HP, Microsoft, Oracle en andere partijen.

De UK Technology Innovation & Growth Awards 2005 kende ruim 650 deelnemers. De award-uitreiking - dit jaar voor de zevende keer - is in het leven geroepen voor bedrijven en personen die zich op innovatief of bedrijfsmatig vlak onderscheiden. Deze elementen zijn essentieel om het voortbestaan en de groei van de technologiesector in het Verenigd Koninkrijk veilig te stellen.

"Het is een grote eer deze award in ontvangst te mogen nemen", zegt Hill. "Micro Focus is de afgelopen drie jaar sneller gegroeid dan verwacht. Samen met partners helpen we bedrijven kosten te verlagen, flexibiliteit te vergroten en risico's te verkleinen door legacy-bedrijfsmiddelen te hergebruiken. Deze award onderstreept dat we als bedrijf hard hebben gewerkt en komt dan ook de gehele organisatie toe."

###

Micro Focus - 'Unlocking the value of legacy'
Micro Focus is leverancier van ontwikkel- en deployment-software die legacy-applicaties naar moderne platformen brengt. Micro Focus helpt bedrijven de waarde van hun legacy te ontsluiten door hergebruik van hun vitale toepassingen met .NET, Java, XML en webservices. Dit resulteert in lagere kosten, verhoogde flexibiliteit en minimale risico's. Micro Focus is in 1976 opgericht en wereldwijd actief met hoofdkantoren in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Japan. Ga voor meer informatie naar: www.microfocus.com.



Ingezonden persbericht