Dienstenbond CNV

Nieuwe bijeenkomsten voor medewerkers A.S. Watson 16-06-2005

Op 24 mei 2005 hebben wij een bijeenkomst gehouden voor alle medewerkers van A.S. Watson (Kruidvat, Trekpleister en ICI Paris XL). Deze bijeenkomst was een succes. Er is veel informatie gedeeld. Het mes sneed daarbij aan twee kanten:

* Door de informatie die wij kregen, kunnen wij jouw belangen nu nog beter behartigen.

* Als werknemer hoorde je weer wat meer over je positie en je rechten (de uitwisseling tussen collegas uit andere filialen werd daarnaast als positief ervaren).

Wat wel een duidelijke uitkomst was van de bijeenkomst was dat er nog niet veel verbetering op de werkvloer werd gevoeld. Er bestaan nog steeds veel problemen. Het is dus van belang om A.S. Watson goed in de gaten te blijven houden. Dat zal een traject zijn over een langere periode. We zijn pas begonnen!

De roep om meer van dit soort bijeenkomsten voor medewerkers te houden, was groot. Het liefst wel dichter in de buurt. Wij willen aan deze oproep zeker gehoor geven. Wil jij dus ook jouw steentje bijdragen om jouw eigen positie en die van jouw collegas te verbeteren? Wij nodigen je van harte uit! En wel voor de volgende dagen.

Bijeenkomsten voor medewerkers op:

donderdag 23 juni
van 9.30 uur tot 13.00 uur
Café Restaurant Rustburcht
Strevelseweg 744 746
ROTTERDAM

woensdag 29 juni
van 19.30 uur tot 22.30 uur
Nieuwe Buitensociëteit
Stationsplein 1
ZWOLLE

donderdag 23 juni
van 14.00 uur tot 18.00 uur
CNV Dienstenbond
Polarisavenue 175
HOOFDDORP

donderdag 7 july
van 09.30 uur tot 13.00 uur
Motel De Wouwse Tol
Mastendreef 85
BERGEN OP ZOOM

Je kan je voor bovengenoemde data aanmelden door een mail met jouw adres te sturen naar: n.poelgeest@cnvdibo.nl Of je kunt bellen met het secretariaat: 035-6460580. Wij zorgen dan dat je een routebeschrijving krijgt thuisgestuurd. Ook als je (nog) geen lid bent, ben je welkom!