Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


16 juni 2005


Eerbeek - Rijden tijdens ontzegging


Agenten hebben woensdagmorgen (16/5) tegen een 28 jarige Brummenaar proces verbaal opgemaakt. Hij werd op de Loubergweg betrapt terwijl hij in een auto reed en een ontzegging van de rijbevoegdheid heeft. De politie maakt proces verbaal op.
Uit verder onderzoek bleek dat de bestuurder nog enkele opgelegde boetes open stonden. Omdat de man het bedrag niet direct kon betalen is zijn auto buiten gebruik gesteld en ingenomen.


Leuvenheim - In buurthuis ingebroken


In de nacht van woensdag op donderdag (16/6) werd ingebroken in het buurthuis aan de Arnhemsestraat. Om binnen te komen werd een deur geforceerd. Binnen werden nog eens enkel deuren vernield. Alle ruimtes werden doorzocht. Er werd waarschijnlijk niets weggenomen.


Brummen - Politie onderzoekt vernielingen


In de nacht van woensdag op donderdag (16/6) hebben onbekenden een spoor van vernielingen achtergelaten in de Baron van Sytzamastraat. Er werden vuilcontainers omver getrokken, tijdelijke verkeersborden verplaatst en in tuinen lagen lege bierflesjes. In de Ambachtstraat werd een grote plantenbak omver gegooid. De politie is een onderzoek gestart.


EINDE BERICHTEN


Nadere informatie:

Politievoorlichting

055 - 548 60 52



---- --