Gemeente Barneveld


Burgerjaarverslag 2004 is uit

Burgemeester Houben heeft het burgerjaarverslag 2004 uitgebracht. Hierin rapporteert hij over de kwaliteit van de dienstverlening en de betrokkenheid van de Barnevelders bij maatschappelijke en bestuurlijke processen. Hij eindigt het verslag met een analyse en vooruitblik. In zijn analyse stelt hij onder meer dat een communicatieantenne bij medewerkers en bestuurders noodzakelijk is. In zijn vooruitblik geeft hij onder anderen aan van buiten naar binnen te willen werken en dat op een praktische wijze. Ook vindt Houben het belangrijk dat er een lange termijn visie wordt ontwikkeld als houvast voor zowel het bestuur als de bewoners.

De gemeenteraad en belangenverenigingen krijgen een verslag toegestuurd. Andere belangstellenden kunnen het verslag downloaden via de website www.barneveld.nl of opvragen bij de medewerkers communicatie.

De burgemeester wil graag de mening horen over de inhoud van het jaarverslag. Mensen kunnen hun reacties schriftelijk (via postbus 63, 3770 AB Barneveld) of via mail communicatie@barneveld.nl kenbaar maken. Mutatiedatum 14/06/2005