Gemeente Barneveld


Week 24 2005

Collecte

Van 20 tot en met 25 juni wordt in de gemeente Barneveld een collecte gehouden voor de Maag Lever Darm Stichting.

Oud papier

Huis-aan-huis:

Zaterdag 18 juni: Kootwijkerbroek en Stroe

Informatienummer huis-aan-huis inzameling: (06) 53 57 20 43

Brengen naar:

Stroe

Basisschool 'De Bron', zaterdag 18 juni vóór 12.00 uur, container bij Twilmij B.V. aan de Houtbeekweg 4 náást het spoor! Voor meer informatie: Dhr. B. Bakkenes, tel. (0342) 44 29 62.

De Glind

Prinses Beatrixschool, container woensdag 22 juni van 16.00 uur tot en met donderdag 23 juni 16.00 uur op het schoolplein. Voor meer informatie: H. van Roekel, tel. (0342) 45 14 58

Spreekuur wethouder Fledderus

Aanstaande maandag 20 juni vervalt het spreekuur van wethouder Fledderus.

Deze week op www.barneveld.nl:

· Burgerjaarverslag 2004

· Laatste nieuwsbrief Veller

Burgerjaarverslag 2004 is uit

Burgemeester Houben heeft het burgerjaarverslag 2004 uitgebracht. Hierin rapporteert hij over de kwaliteit van de dienstverlening en de betrokkenheid van de Barnevelders bij maatschappelijke en bestuurlijke processen. Hij eindigt het verslag met een analyse en vooruitblik. In zijn analyse stelt hij onder meer dat een communicatieantenne bij medewerkers en bestuurders noodzakelijk is. In zijn vooruitblik geeft hij onder anderen aan van buiten naar binnen te willen werken en dat op een praktische wijze. Ook vindt Houben het belangrijk dat er een lange termijn visie wordt ontwikkeld als houvast voor zowel het bestuur als de bewoners.

U kunt het verslag downloaden via de website www.barneveld.nl of opvragen bij de medewerkers van Communicatie. De burgemeester wil graag uw mening horen over de inhoud van het jaarverslag. U kunt uw reacties schriftelijk (via postbus 63, 3770 AB Barneveld) of via mail communicatie@barneveld.nl kenbaar maken.

Natuurtuin Landgoed De Schaffelaar geopend

Op woensdag 15 juni is de natuurtuin 'Mevrouw's Hofje' geopend op landgoed De Schaffelaar bij het Biologisch Centrum Het Koetshuis.

De natuurtuin is in de plaats gekomen van de voormalige heemtuin. Deze lag eerst op de plek waar nu het Geldersch Landschap en Geldersche Kasteelen de Oranjerie bouwt. In goed overleg is toen besloten om de tuin te verplaatsen en wel rondom het Biologisch Centrum Het Koetshuis. De tuin is door vrijwilligers aangelegd, een project van de gemeente Barneveld in samenwerking met het IVN. Zij zijn er verleden najaar mee begonnen.

Het karakter van de tuin is ten opzichte van de heemtuin veranderd. Deze natuurtuin bestaat uit inheemse en gecultiveerde planten waaronder veel vlinderbloemigen. Bij de aanleg is rekening gehouden met een goede toegankelijkheid voor gehandicapten. Zo zijn de paden extra breed gemaakt. Deze aanpassingen zijn mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Rabobank Leliefonds.

De naam van de tuin 'Mevrouw's Hofje' refereert aan een klein perceel op het landgoed dat vroeger die naam had. Een perceel voor de kasteelvrouwe die men mevrouw noemde

Expositie Italiaanse glaskunstenaar

Vanaf 18 juni tot en met 2 juli is er een expositie van de Italiaanse kunstenaar Massimo Cruciani in het Hulpverleningscentrum (HVC), Nijkerkerweg 119, te Barneveld. De Italiaan maakt schilderijen op glas met als thema's onder meer bloemen, landschappen en religieuze afbeeldingen. Op de openingsdag 18 juni is het HVC open van 11.00 tot 19.00 uur. Daarna is de tentoonstelling dagelijks te bezoeken van 11.00 tot 18.00 uur. Zondags gesloten. Voor een indruk van zijn werk verwijzen wij graag naar de site van de kunstenaar: www.cruciani.com.

Infoavonden

Bestemmingsplan Kootwijkerbroek-West

U bent van harte welkom op de informatieavond over dit plan. Deze is op dinsdag 21 juni 2005 in Het Dorpshuis in Kootwijkerbroek en begint om 19.30 uur. De informatie en inspraak gaan alleen over de ruimtelijke invulling van het gebied. Over concrete bouwplannen, bouwkavels, prijzen en dergelijke is nog geen informatie beschikbaar. Het is ook niet mogelijk u daarvoor aan te melden.

Bestemmingsplan Garderen

U bent van harte welkom op donderdag 23 juni 2005 in dorpshuis de Koepel, Putterweg 1 in Garderen. Het voorontwerp bestemmingsplan Garderen zal daar van 15.00 uur tot 21.00 uur ter inzage liggen. Hierbij zijn ambtenaren aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden en het plan desgewenst nader toe te lichten.

Aanvulling Raadsagenda

Op de gemeentepagina van vorige week donderdag zijn per ongeluk onderstaande punten van de raadsagenda weggevallen:

18. Jaarplan en begroting 2006 van Permar WS.

19. Initiatiefvoorstel kunstwerk wijk Oldenbarneveld.

20. Sluiting.

Vergadering Veluwecommissie

De Veluwecommissie vergadert op 23 juni 2005 in Kasteel Doorwerth, Jac. P. Thijssezaal, Fonteinallee 2 in Doorwerth van 9.30 tot 13.30 uur. tel. (06) 50273166. De agenda en de te behandelen stukken staan op www.veluwecommissie.nl.

Verkeer

Aanpassing aansluiting Amersfoortsestraat op rotonde Plantagelaan

Vorig jaar is de nieuwe rotonde aan de Plantagelaan en de Amersfoortsestraat aangelegd.

De aansluiting van de Amersfoortsestraat op de rontonde Plantagelaan is tijdens deze werkzaamheden uitgevoerd in straatwerk om het karakter van de Amersfoortsestraat te behouden (bestaat geheel uit straatwerk).

De toegepaste materialen blijken niet aan de verwachtingen te voldoen, en moet worden verwijderd. Om dit probleem op te lossen zal het desbetreffende weggedeelte worden voorzien van asfalt met een straatprint. Met deze maatregel behoudt het de uitstraling van een klinkerweg, met de voordelen van asfalt.

Om deze werkzaamheden zo snel mogelijk uit te kunnen voeren zal de aansluiting van de Amersfoortsestraat op de rotonde voor een periode van een week worden afgesloten. Het verkeer moet in de periode van uitvoering gebruik te maken van de omleidingen. Om de straatprint en de belijning aan te brengen zal de Amersfoortsestraat ter hoogte van de rotonde op woensdag 6 juli ook nog voor een dag worden afgesloten.

De omleidingen worden tijdig en duidelijke aangegeven door middel van bebording. Het doorgaande verkeer komende vanuit de Gasthuisstraat richting de Amersfoortsestraat wordt omgeleid via de Gowthorpestraat. De aanliggende woningen en bedrijven blijven bereikbaar. De werkzaamheden starten op maandag 20 juni en eindigen op vrijdag 24 juni. Mocht u nog nadere vragen hebben kunt u contact op nemen met dhr. A.S. Hagen, afdeling Vastgoed & Infrastructuur, tel: 06-51252496

Reconstructie riool Oldenbarneveld

Vink Aannemingsmaatschappij is enige tijd geleden gestart met de werkzaamheden voor de reconstructie van het riool in de Primulastraat, en onlangs aan de Leeuwenbek- en de Narcissenstraat. De werkzaamheden worden uitgevoerd in opdracht van de gemeente Barneveld en zijn onderdeel van de totale herinrichting van de wijk Oldenbarneveld. De inrichting is tot stand gekomen in samenspraak met bewoners uit de wijk, de Woningstichting en de gemeente Barneveld (projectgroep Herinrichting Openbare Ruimte).

Riolering Primulastraat, Narcissenstraat en Leeuwenbekstraat

Voor de bouwvak (medio juli) zijn de rioleringswerkzaamheden in deze straten afgerond. De straten worden tijdelijk voorzien van puinverharding, parkeren blijft mogelijk. Om eventuele overlast zoveel mogelijk te beperken wordt het doorgaand verkeer in de Primulastraat en Leeuwenbekstraat ontmoedigd (afsluiting doorgaand verkeer door middel van blokken).

Bestrating Primulastraat, Narcissenstraat en Leeuwenbekstraat

Direct na de bouwvak (medio augustus) wordt de nieuwe bestrating aangebracht. Er wordt gestart met de herinrichting van de Primulastraat. Aansluitend wordt de Leeuwenbekstraat opnieuw ingericht. Zowel in de Primulastraat als in de Leeuwenbekstraat wijzigt net als elders in de wijk het langsparkeren naar haaksparkeren. Het groen wordt ingepland tijdens het volgend plantseizoen, medio november. De definitieve bestrating in de Narcissenstraat zal worden aangebracht nadat de bouwwerkzaamheden in de wijk zijn afgerond.

Werkzaamheden overige straten en Oldenbarneveldplein

Zodra de Primulastraat en Leeuwenbekstraat gereed zijn, wordt gestart met de riolering in de Zonnebloemstraat en wordt de bestrating in de rest van de wijk aangebracht. Het gaat om het gedeelte van de Begoniastraat en Hortensiastraat nabij het wijkcentrum en het resterende deel van de Zonnebloemstraat. Verder wordt direct na de bouwvak (medio augustus) gestart met de inrichting van het Oldenbarneveldplein. Het streven is om eind 2005 de herinrichting van de openbare ruimte af te ronden.

De werkzaamheden zullen enige overlast veroorzaken. Wij vragen hiervoor uw begrip. Heeft u vragen over de werkzaamheden? U kunt dan terecht bij de toezichthouder van de gemeente, de heer A.S. Hagen, tel. (0342) 495 424.

Officiële mededelingen

Bouwen en slopen

Aanvragen om een bouwvergunning

Meer informatie over de procedure vindt u in het kader 'Procedures' (zie tekst onder nr 1 en 2)

Bouwadres

Naam aanvrager

Bouwplan

Barneveld

Beekboog 33

Mevrouw B.C.J.M. Verwey

Plaatsen erfafscheiding

Jacob Catsstraat 82

Gemeentebestuur van Barneveld

Plaatsen berging

Rozenstraat 50

G.W. van Dijkhuizen

Plaatsen dakkapel

Tussen Van de Bogertlaan en Nieuw Vellerseweg

Strukton Railinfra Noord

Plaatsen en vernieuwen hekwerk langs spoorlijn Barneveld-Ede

Wesselseweg 59

M.G. van de Glind

Verbouwen boerderij

De Glind

Rudolphlaan (achter de kinderboerderij)

De Rudolphstichting

Bouwen 6 woningen met unit

Voorthuizen

Traa 29

G.R. Dijkhuizen

Verbouwen en uitbreiden woning met kantoorruimte

Aanvragen om een sloopvergunning

Meer informatie over de procedure vindt u in het kader 'Procedures' (zie tekst onder nr 1 en 2)

Adres

Naam aanvrager

Sloopplan

Kootwijkerbroek

Krollerweg 13

M. van de Steeg

Gedeeltelijk slopen twee varkensschuren

Voorthuizen

Hoofdstraat 134

Van den Top Projectrealisatie B.V.

Gedeeltelijk slopen woning en diverse opstallen

Vrijstelling

Burgemeester en wethouders hebben een verzoek ontvangen van de heer W.A. van de Beek om vrijstelling te verlenen voor het gebruik van enkele opstallen op het perceel Zelderseweg 19 in Zwartebroek voor het stallen van caravans. Burgemeester en wethouders hebben het voornemen om hier vrijstelling voor te verlenen. Het ontwerp ligt van 17 juni tot en met 30 juni 2005 voor een ieder ter inzage bij de balie Bouwen, Wonen en Leefomgeving, Raadhuisplein 3 in Barneveld. Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk zijn zienswijze omtrent de aanvraag kenbaar maken bij burgemeester en wethouders. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de balie Bouwen, Wonen en Leefomgeving, tel. (0342) 495 222.

Verleende bouwvergunning

Meer informatie over de procedure vindt u in het kader 'Procedures' (zie tekst onder nr 1 en 4)

Verzenddatum

Bouwadres

Naam aanvrager

Bouwplan

Barneveld

08-06-2005

Leibeek 28

H.J. Klok

verbouwen en uitbreiden garage/berging

08-06-2005

Nijverheidsweg 26

De Roller B.V.

verbouwen en uitbreiden bedrijfspand

10-06-2005

Hanzeweg 7

Recycling Barneveld

verbouwen bedrijfspand

10-06-2005

Peppelseweg 2

T.N. Bos

uitbreiden schuur met werktuigenberging

10-06-2005

Jan Seppenplein 52

T.H. Zeldenrust

verbouwen en uitbreiden berging

Garderen

08-06-2005

Koudhoornseweg 29

R.A.M. van Zantwijk

verbouwen en uitbreiden recreatieverblijf

10-06-2005

Eikenlaan 9

A.G. van den Hoorn

bouwen schuur/garage

Kootwijk

09-06-2005

Houtzagersweg 7

E.A. Constant

bouwen paardenstal

Kootwijkerbroek

10-06-2005

Horselerweg 15

E.J. van Luttikhuizen

bouwen garage/berging

13-06-2005

Brinkerweg 11

R. Kous

verbouwen en uitbreiden woning

Stroe

09-06-2005

Houtbeekweg 4

Twilmij B.V.

verbouwen en uitbreiden bedrijfsruimte om bestaande silo's

Voorthuizen

08-06-2005

Beatrixlaan 18

H.K. Veijer

bouwen garage/berging

10-06-2005

rechts van Schoolstraat 2

Diepenbosch B.V.

verbouwen/wijzigen winkelruimte tot woning

10-06-2005

Margrietlaan 27

M. Kleinjan

verbouwen en uitbreiden woning

10-06-2005

Bakkersweg 20

J. van de Bruinhorst

plaatsen berging

13-06-2005

Molenweg 34

J. van de Beek

verbouwen en uitbreiden woning

13-06-2005

Kieftveen 30 (kavel 4)

Top Kwaliteit in Chaletbouw

verbouwen en uitbreiden recreatieverblijf

13-06-2005

Kieftveen 30 (kavel 57/58)

Top Kwaliteit in Chaletbouw

plaatsen recreatieverblijf en berging

Zwartebroek

10-06-2005

Rondweg 8

E.B.E. Arendsen

verbouwen en uitbreiden woning

13-06-2005

Albert van Meerveldstraat 40

R. van Ravenhorst

plaatsen kap op bestaande garage

Verleende sloopvergunning

Meer informatie over de procedure vindt u in het kader 'Procedures' (zie tekst onder nr 1 en 4)

Verzenddatum

Sloopadres

Naam aanvrager

Sloopplan

Barneveld

08-06-2005

Wesselseweg 60

Bruinhorst en Van de Broek B.V.

geheel slopen opstallen

Voorthuizen

13-06-2005

Hoofdstraat 12/14

G.J. van de Kuilen

geheel slopen woning en vijf bijgebouwen

Procedures

1. Inzien?

Alle aanvragen en plannen liggen ter inzage bij de balie Bouwen, Wonen en Leefomgeving, u kunt daar ook terecht voor meer informatie.

2. Aanvragen

De aanvragen zijn nog niet beoordeeld, het is dus nog niet bekend of daarvoor een vergunning wordt verleend.

3. Reageren op bouwplannen?

Bent u het niet eens met het voorgenomen besluit van het college, schrijf dan een brief aan het college van burgemeester en wethouders en geef daarin aan waarom u het er niet mee eens bent.

4. Reageren op verleende vergunningen?

De bezwarentermijn voor bouw- en sloopvergunningen is 6 weken na de dag van verzending, u kunt ook schorsing van de beslissing of voorlopige voorziening aanvragen bij de Arrondissementsrechtbank Arnhem, Sector Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem

Ruimtelijke Ordening

Inspraak artikel 19 lid 1 WRO Harselaarseweg 59

Van 17 juni 2005 tot en met 14 juli 2005 ligt het inspraakplan voor de realisatie van een snackbar annex lunchroom op het perceel Harselaarseweg 59 op industrieterrein de Harselaar ter inzage bij de balie Bouwen, Wonen en Leefomgeving, Raadhuisplein 3, tel. (0342) 495 222. Het voornemen is om voor dit plan vrijstelling te verlenen met toepassing van artikel 19, lid 1 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (WRO).

U kunt schriftelijk of mondeling uw mening over dit plan geven. Uw schriftelijke reactie kunt u richten aan burgemeester en wethouders, en moet voor 15 juli 2005 bij de gemeente binnen zijn.

Inspraak bestemmingsplan Garderen

Van 17 juni 2005 tot en met 14 juli 2005 ligt het voorontwerp bestemmingsplan Garderen voor inspraak ter inzage bij de balie Bouwen, Wonen en Leefomgeving, Raadhuisplein 3, tel. (0342) 495 222. Dit plan is gemaakt om te voorzien in een actueel planologisch kader voor het dorp Garderen.

Binnen de inspraaktermijn kunt u schriftelijk of mondeling uw mening over dit plan kenbaar maken. Uw schriftelijke reactie kunt u richten aan burgemeester en wethouders. Ook bent u van harte welkom op donderdag 23 juni 2005 in dorpshuis de Koepel, Putterweg 1 in Garderen. Het voorontwerp bestemmingsplan Garderen zal daar dan van 15.00 uur tot 21.00 uur ter inzage liggen. Hierbij zijn ambtenaren aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden en het plan desgewenst nader toe te lichten.

Inspraak bestemmingsplan Kootwijkerbroek-West

Van 17 juni 2005 tot en met 14 juli 2005 ligt het voorontwerpbestemmingsplan Kootwijkerbroek-West voor inspraak ter inzage bij de balie Bouwen, Wonen en Leefomgeving, Raadhuisplein 3, tel. (0342) 495 222. Dit plan is gemaakt om te voorzien in nieuwe mogelijkheden voor wonen, werken en maatschappelijke voorzieningen aan de westzijde van de bestaande kern van Kootwijkerbroek.

U kunt schriftelijk of mondeling uw mening over dit plan geven. Uw schriftelijke reactie kunt u richten aan burgemeester en wethouders. Voor het indienen van een mondelinge reactie kan een afspraak worden gemaakt via nummer (0342) 495 479. Reacties moeten voor 15 juli 2005 bij de gemeente binnen zijn.

Ook bent u van harte welkom op de informatieavond over dit plan. Deze is op dinsdag 21 juni 2005 in Het Dorpshuis in Kootwijkerbroek en begint om 19.30 uur. De informatie en inspraak gaan alleen over de ruimtelijke invulling van het gebied. Over concrete bouwplannen, bouwkavels, prijzen en dergelijke is nog geen informatie beschikbaar. Het is ook niet mogelijk u daarvoor aan te melden.

Milieu

Ontwerpmilieuvergunningen

Het is de bedoeling om aan de hieronder genoemde bedrijven een milieuvergunning te verlenen, te weigeren en gedeeltelijk te weigeren. De vergunning voor het bedrijf aan de Rijksweg 51 in Voorthuizen zal volledig worden geweigerd en de vergunning voor het bedrijf aan de Bellemanweg 8 in Zwartebroek zal gedeeltelijk worden geweigerd. De ontwerpmilieuvergunningen liggen tot en met 14 juli 2005 ter inzage. Bedenkingen tegen deze ontwerpmilieuvergunningen kunnen worden ingediend tot en met 15 juli 2005.

Bedrijfsadres

Naam aanvrager

Aanvraag voor

Kootwijkerbroek

Garderbroekerweg 116

De heer F. Collette

Revisievergunning voor een pluimveehouderij

De Glind

Postweg 13

De heer A.G. van Ingen

Veranderingsvergunning voor een veehouderij

Stroe

Heideweg 1

De heer A.N. van der Dussen

Revisievergunning voor een paardenhouderij

Voorthuizen

Rijksweg 51

De heer J. van Drie

Revisievergunning voor een kalverenhouderij (weigering)

Zwartebroek

Bellemanweg 8

De heer W. Druijff

Veranderingsvergunning voor een veehouderij (gedeeltelijke weigering)

Milieuvergunningen

Aan de hieronder genoemde bedrijven is een milieuvergunning verleend. Tot en met 29 juli 2005 is het mogelijk beroep in te stellen bij de Raad van State tegen de verleende milieuvergunningen. Beroep is slechts mogelijk indien tegen de ontwerpmilieuvergunningen bedenkingen zijn ingediend en wanneer de milieuvergunning afwijkt van de ontwerpmilieuvergunning.

Bedrijfsadres

Naam aanvrager

Aanvraag voor

Barneveld

Hoefweg 5

Mevrouw E. van de Kieft-Bloemendal

Oprichtingsvergunning voor een varkenshouderij

Norschoterweg 5 en 7

De heer G.H. Brouwer

Veranderingsvergunning voor een veehouderij

Scherpenzeelseweg 94

De heer A. Hardeman

Revisievergunning voor een veehouderij

Schoonhorsterweg 16-1

De heer J. Hardeman

Revisievergunning voor een pluimveehouderij

Wencopperweg 63

De heer G. Brouwer

Revisievergunning voor een veehouderij

Kootwijkerbroek

Breihutterweg 1

De heer W.J. van Essen

Revisievergunning voor een vleesvarkenshouderij

Muldersweg 4 en 6

De heer A. Top

Revisievergunning voor een veehouderij

Stroe

Welgelegenweg 46

De heer H. Liefting

Revisievergunning voor een veehouderij

Meldingen (op grond van artikel 8.40 Wet milieubeheer)

De volgende bedrijven hebben een melding gedaan op grond van artikel 8.40 van de Wet milieubeheer voor het oprichten/veranderen van een bedrijf waarvoor landelijke voorschriften gelden. De meldingen liggen ter inzage vanaf 17 juni 2005.

Bedrijfsadres

Naam melder

Melding voor

Barneveld

Marchandweg 4

Buiten-Goed

Groothandel in tuinartikelen

Scherpenzeelseweg 89

De heer P.E.W. Boersen

Een melkrundveehouderij

Inzien van en reageren op de (ontwerp)vergunningen/besluiten en meldingen?

Ontwerpmilieuvergunningen/ontwerpbesluiten

Motiveer uw bedenkingen en dien die (eventueel vertrouwelijk) in bij het college van burgemeester en wethouders. Dit kan schriftelijk (postbus 63, 3770 AB in Barneveld) of mondeling tijdens een gedachtenwisseling. Houdt u er rekening mee dat u binnen de bedenkingentermijn uw reactie kenbaar moet maken, anders verspeelt u uw beroepsrecht.

Verleende/ingetrokken/geweigerde milieuvergunningen

U had bedenkingen tegen de ontwerpmilieuvergunning en vindt dat hiermee in de verleende milieuvergunning onvoldoende rekening is gehouden? U kunt dan beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA s-Gravenhage. Als u wilt voorkomen dat het bedrijf van de milieuvergunning gebruik gaat maken, kunt u bij de Voorzitter van deze Afdeling een verzoek indienen om een voorlopige voorziening te treffen. Voor het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening te treffen is een griffierecht verschuldigd.

Geaccepteerde meldingen

* Voor meldingen die zijn geaccepteerd op grond van artikel 8.40 Wet milieubeheer gelden landelijke voorschriften. Op grond van de Wet milieubeheer zijn er geen mogelijkheden tot het indienen van bezwaar.

* Meldingen op grond van artikel 8.19 Wet milieubeheer worden geaccepteerd van milieuvergunningplichtige bedrijven. Hiertegen bestaat de mogelijkheid bezwaar in te dienen. Motiveer uw bezwaar en dien die (eventueel vertrouwelijk) in bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 63, 3770 AB in Barneveld.

Meer informatie?

Voor het inzien van de (ontwerp)vergunningen en meldingen en voor meer informatie kunt u terecht bij de balie Bouwen, Wonen en Leefomgeving, Raadhuisplein 3 te Barneveld, tel. (0342) 495 222.

Agenda

Zaterdag 18 juni 2 juli: Expositie Glaskunstenaar in HVC

Maandag 20 juni, 11.00 12.00 uur: spreekuur wethouders (m.u.v. Dhr. Fledderus)

Dinsdag 21 juni, 19.30 uur: Informatieavond Bestemmingsplan Koowijkerbroek-West in Het Dorpshuis

Donderdag 23 juni, 15.00 21.00 uur: Informatieavond Bestemmingsplan Garderen in "de Koepel"

Mutatiedatum 16/06/2005