Océ Océ VarioStream 9000 ontvangt Pira/APACS certificatie

Hoogste score voor nieuw technologieplatform

Het Océ VarioStream 9000 printsysteem is door Pira/APACS gecertificeerd voor het bedrukken van cheques. Het basismodel, de Océ VarioStream 9210, is met een snelheid van 800 A4 images per minuut in continue duplex (1/1 mode) getest en bereikte daarbij direct de hoogst mogelijke score.

Wereldwijd erkend certificaat
Pira International is één van de meest gerespecteerde testinstituten ter wereld. De Pira-testers hebben de Océ VarioStream 9210, als lid van de Océ VarioStream 9000 printerfamilie, grondig onder de loep genomen en het printsysteem heeft de Pira beproeving voor het bedrukken van cheques (Pira Test Cheque, Type 2) met verve doorstaan. In de test ligt primair de focus op veiligheidskenmerken zoals de fixeerkwaliteit. Met name de afdrukkwaliteit van de Océ VarioStream 9210 heeft de testers doen besluiten een uitmuntende waardering te geven voor het hoogst mogelijke certificatieniveau.

Océ VarioStream 9000 serie
Océ's VarioStream 9000 biedt klanten een veelzijdige continuous-feed oplossing dat voldoet aan de eisen van een moderne productieomgeving. Flexibiliteit in media, dataresoluties en gebruik van steunkleur bieden optimale productie in een uiterst efficiënte workflow. De basis van de nieuwe technologie is een zwart/wit duplex systeem met een productie van 800 A4 pagina's per minuut dat kan worden voorzien van vier kleurenstations. Hierbij worden in één drukgang beide zijden van het papier voorzien van toner. Met zijn brede inzetgebied is de Océ VarioStream 9000 serie ideaal voor transactieprinten en grafische applicaties, zoals afschriften, facturen, boeken en zelfs kranten.

Océ-Nederland B.V.