Gemeente Terneuzen

Persbericht 15-06-2005

Opening beeldenroute

De jaarlijkse Beeldenroute in Terneuzen wordt morgen, donderdag 16 juni, officieel geopend door wethouder C.J.J. de Mol-Marcusse. Na een rondwandeling langs de beelden zal om 19.30 uur de opening plaatsvinden in café Porgy & Bess in de Noordstraat in Terneuzen.

In navolging op het succes van de voorgaande jaren kan iedereen ook dit jaar de beeldententoonstelling beelden op de Scheldeboulevard bewonderen op de Scheldeboulevard en in de directe omgeving hiervan.

De expositie bestaat uit 23 beelden van verschillende beeldhouwers uit Nederland en België. In de Grote Kerk in de Noordstraat in Terneuzen staan een dertigtal kleinere werken. Nog tot en met 16 september staan de kunstwerken opgesteld. Voor geïnteresseerden is er bij de VVV-kantoren een plattegrond beschikbaar waarop de exacte locatie van de beelden staat aangegeven.

Het programma voor de officiële opening op 16 juni is als volgt: 18.30 uur: verzamelen in de Grote Kerk in Terneuzen (Noordstraat), gevolgd door een rondwandeling langs de beelden onder leiding van kunstenaar Chris Ferket.
19.30 uur: ontvangst en officiële opening door wethouder C.J.J. de Mol-Marcusse in café Porgy & Bess in Terneuzen (Noordstraat), gevolgd door een receptie met een hapje en een drankje.

Noot aan de redactie:
U bent hierbij van harte welkom.

Nadere informatie:
Gemeente Terneuzen, afdeling Communicatie
Yvonne Wanders
Telefoonnummer: 0115 455 525

Coördinatie en Management Terneuzen
Telefoonnummer: 0115- 630 272

Gemeente Terneuzen - T. 0115 455 000 - E. gemeente@terneuzen.nl | disclaimer | copyright