Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Symposium Ondernemerschap in Noord Nederland

Op 16 juni organiseert Pentascope in samenwerking met klanten het symposium Ondernemerschap. Dit symposium richt zich op midden- en hoger management en staf. Mensen die het vertalen van de strategie naar operatie tot hun werkgebied rekenen. We brengen relaties uit verschillende branches bij elkaar rondom het thema 'het creëren van een ondernemende organisatie'. Het is een dag met een interactief karakter voor en door organisaties die in toenemende mate te maken hebben met marktwerking en deregulering. De opzet van het symposium volgt de lijn van strategische verandering; het vertalen van veranderingen in markt of maatschappij naar werkend resultaat in de organisatie. Er wordt aandacht besteed aan de volgende actuele vraagstukken: Positioneren en profileren van uw organisatie in de markt; Creëren van een innovatief en ondernemend klimaat in uw organisatie;

Efficiënte processen en een transparante en resultaatgerichte organisatie.

De volgende ervaringsdeskundigen uit 6 organisaties, delen in workshops hun inzichten en ervaringen met u:

Mw. Yvonne Geerdink - directeur IN (woningcorporatie)

Dhr. Cees Buys - hoofd Facilitaire Dienst, UMCG

Dhr. Peter Idema - hoofd Nieuwe Media, Hazewinkel Pers

Dhr. Herman Scholte - hoofd marketing, De Leite

Dhr. Theo Hofman/

Dhr. Albert Vlaardingerbroek - controller Noorderpoortcollege

Dhr. Berto Kerstholt - manager Essent Retail

Aan het programma dragen verder bij:

Thijs Homan - hoogleraar implementatie, Anne Heleen Bijl ­ Creative Consultancy, Hans Broekhuis - lector strategisch ondernemen aan de Hanzehogeschool, en Erik Mandersloot - webmaker Pentascope.

De meerwaarde van het symposium ligt in:
Het samenbrengen van belanghebbenden uit verschillende branches (uitwisseling van 'lessons learnt' en vraagstukken); De interactieve opzet van het symposium. Belanghebbenden kunnen zowel in de rol van workshopgever als deelnemer, kennis halen, brengen, delen; Positionering van Pentascope als partner in implementatie. Creëren van commerciële kansen doordat we op een interessante en verrassende manier in contact zijn met onze (potentiële klanten) over een onderwerp dat leeft.

Heb je vragen, ideeën, wil je meer informatie kijk dan op www.pentascope.nl/ondernemen

Contactpersoon: Carin van Raay
Telefoon 050-3176100
Email: vanraay@pentascope.nl