Ingezonden persbericht

Hoogte 80 maakt nieuw relatiemagazine voor de NVM

ARNHEM, 20050616 -- Deze week verschijnt het eerste nummer van InZicht - NVM-magazine over vastgoed. Dit relatiemagazine is de 'spreekbuis' van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen NVM richting professionele partijen die zich bezighouden met vastgoed.


InZicht wordt in controlled circulation gezonden naar sleutelfiguren in de vastgoedbranche, als ook ambtenaren en politici van landelijke, provinciale en regionale overheden met als werkterrein volkshuisvesting en ruimte ordening. Ook komt het blad terecht bij aanverwante brancheorganisaties, financieel-juridische dienstverleners en de pers.

In het blad geeft de NVM zijn visie op wat er speelt in de vastgoedmarkt en welke marktontwikkelingen er zijn. Via InZicht - NVM-magazine over vastgoed kunnen beslissende en andere beïnvloedende partijen hiervan kennis nemen en deze laten meewegen in de vorming van hun oordeel.

InZicht - NVM magazine over vastgoed verschijnt zes maal per jaar in een oplage van circa 6.000 exemplaren en een omvang van circa 24 pagina's per editie. Het blad wordt geproduceerd door Hoogte 80 strategische media in Arnhem.

Over Hoogte 80

Hoogte 80 strategische media is een activiteit van Psh BV, onderdeel van de beursgenoteerde onderneming RSDB nv. Hoogte 80 is gespecialiseerd in projectmanagement van concept tot en met realisatie van relatiemagazines. Opdrachtgevers zijn onder meer NS (SPOOR), Stichting BouwGarant (Verbouwblad), PlantijnCasparie (I'dee/In'siders) en ANBO (ANBO Vizier).




Ingezonden persbericht