MOJO CONCERTS
http://www.mojo.nl

Fields of Rock 2005; A Heavy Day in the Park

MOJO Concerts, Delft, 1 februari 2005

MET RAMMSTEIN, BLACK SABBATH, AUDIOSLAVE, VELVET REVOLVER, SLAYER EN

MOTÖRHEAD!

De tweede editie van Fields of Rock vindt plaats op zaterdag 18 juni
2005 in het Goffertpark te Nijmegen en belooft een topfestival te worden. Met niemand minder dan Rammstein, Black Sabbath (in de originele bezetting), Audioslave, Velvet Revolver, Slayer en Motörhead op het hoofdpodium kan de programmering al niet meer stuk. Op Fields of Rock staan drie podia, met ongeveer twintig bands in totaal. De voorverkoop van Fields of Rock 2005 is reeds begonnen.

Naast de mainstage en een tentstage is er een kleiner derde buitenpodium. Het programma op dit podium wordt geopend door een act gekozen via een bandwedstrijd, georganiseerd door muziekzender MTV. De verdere programmering van dit derde podium en van de tentstage staat snel op de geheel vernieuwde website www.fieldsofrock.nl. Op deze website staat vanaf nu alle reeds beschikbare festival-informatie; ook is er een forum aan toegevoegd.

Vandaag is de Early Bird actie voor Fields of Rock afgelopen; iedereen heeft vanaf 13 november 2004 tot en met 31 januari 2005 de kans gehad om een goedkoper kaartje te bemachtigen voor het festival. Ruim 10.000 mensen hebben gebruik gemaakt van deze Early Bird actie. Kaarten kosten vanaf vandaag Euro 67,50; hiervoor ben je verzekerd van een topfestival, met op de bühne 's werelds grootste metalacts!

Audioslave zal naast het optreden op Fields of Rock een show geven in de Heineken Music Hall te Amsterdam op woensdag 15 juni 2005. Zowel in het Goffertpark als in de Heineken Music Hall laat Audioslave nummers van Rage Against The Machine en Soundgarden de revue passeren. De show in de Heineken Music Hall gaat op zaterdag 12 februari a.s. in de voorverkoop; meer informatie hierover wordt volgende week bekend gemaakt.

Voor meer informatie over Fields of Rock 2005: www.fieldsofrock.nl.

FIELDS OF ROCK 2005; A HEAVY DAY IN THE PARK

Zaterdag 18 juni 2005
Goffertpark, Nijmegen
Entree: Euro 67,50 (excl. servicekosten)
Deuren open: 11.00 uur / Aanvang Programma: 13.00 uur / Einde: 24.00 uur

Kaartverkoop door door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.

Noot aan de redactie (