Ingezonden persbericht


Open Tuinen Dagen in Noordwijk

PERSBERICHT

Reeds vele jaren op rij zijn ook dit voorjaar weer de Open Tuinen Dagen in Noordwijk. Elk jaar weer komen vele duizenden bezoekers af op dit feestelijke evenement wat gepaard gaat met diverse muziek optredens en een speciaal op tuingebied georiënteerde braderie, waarbij ook vele bewoners in en rondom het oude centrum hun tuinen ter bezichtiging openstellen.

Wonend aan de Voorstraat 48 in het oude centrum van Noordwijk organiseren Annette en Peter Tuyn als culturele aanvulling een tentoonstelling met nationale en internationale kunstenaars.

Deze tentoonstelling vindt ook dit jaar weer plaats zowel in de tuin als binnenshuis en is voor velen al een bekend begrip om heen te gaan.

De deelnemende kunstenaars aan de Open Tuynen Dagen zijn: Mariel Beelaerts, Hans Blankhart, Antoinette Cassa, Ella van Elck, Adriana Goveia, Jenny Klevering, Koen Mertens, Marit M?ller, Joanneke Prins, Danielle Proper, Kees Putman, Vanessa Raaphorst, Heidy Rätz, Nel Ruijgrok, Fred van de Siepkamp en Willem van Vugt.

De tentoonstelling is gratis te bezoeken en wij heten u van harte welkom op: Zaterdag 18 juni van 10.00 - 17.00 uur en zondag van 11.00 - 17.00 uur.


---- --