SATON

Bastiaan Ragas op beachshow in Katwijk

Persbericht

Beachshow met modeshows en uniek optreden van Bastiaan Ragas op strand Katwijk

Na het succes van vorig jaar wordt ook dit jaar op zaterdag 18 juni op het strand van Katwijk een strand-zonnebrilshow georganiseerd. De organisatie van deze show is in handen van Saton Optiek en vindt plaats in het strandpaviljoen De Zeester aan de zuidboulevard Katwijk. Niet minder dan 20 topmode zonnebrilmerken, met een gezamenlijke presentatie van meer dan 2000 verschillende zonnebrillen, verlenen hun medewerking aan dit evenement. Van 14.00 tot 20.00 uur is onder het genot van muziek, waaronder een exclusief optreden van Batiaan Ragas ter promotie van zijn nieuwste CD OUTRAGAS, modeshows, rosé en tapas alle gelegenheid het nieuwste op het gebied van zonnebrillen te bekijken en kopen.

De strandcollecties bieden de nieuwste trends op het gebied van mode, sport en casualwear zonnebrillen. Voor iedere activiteit en levensstijl, een bijpassende zonnebril met invloeden van oa.flowerpower, rock-n-roll en St.Tropez. Zowel de collectie uit Johannesburg als zonnebrillen gedragen in het populaire TV programma Looking Good zijn te bewonderen. De show die elk uur wordt herhaald toont in een wervelende presentatie meer dan 2000 verschillende merkzonnebrillen, zorgvuldig geselecteerd door de inkopers van Saton Optiek.

Te vinden zijn zonnebrillen van modeontwerpers Chanel, Calvin Klein, Fendi, Hugo Boss, Prada en vele anderen. Nieuw design en zeker een kijkje waard zijn de collecties van Marlies Dekkers, Missoni en John Richmond.

Saton Optiek hoopt op een mooi zonnetje, maar ook bij slechter weer zijn er voorzorgmaatregelen genomen om het evenement een succes te maken.