Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Harvest KidzClub Sport & Spel

Harvest Kidzclub Sport en spelmiddag

Op zaterdagmiddag 18 juni van 14.00 tot 17.00 uur organiseert Harvest KidzClub Zoetermeer een Sport & Spelmiddag voor alle kinderen van groep 1 t/m 8.

Afhankelijk van de weersomstandigheden zal er een binnen of buitenprogramma zijn met onder andere Kidz-Aerobics door een gediplomeerd instructrice, diverse balspelen, waterspelen, een estafette/ hindernisbaan, touwtrekken, schmincken en nog véél meer. Er zijn leuke prijzen te winnen, en in de pauze is er drinken en wat lekkers voor iedereen. Uiteraard is er bekwame begeleiding en EHBO aanwezig.

Op de KidzClubmiddagen hangt altijd een gezellige sfeer, met een leuk programma met muzikale, creatieve of in dit geval sportieve activiteiten. Reacties van kinderen die eerdere Kidzclubs bezochten waren: "superleuk", "gaaf, vet cool" en "kikkuh".

Voor deze middag verzamelen we tussen 13.30 uur en 14.00 uur bij PWA Silverdome (ingang Musicdome, naast toekomstig Wok restaurant), van der Hagenstraat 20, Zoetermeer.

In verband met waterspelletjes vragen we de deelnemers om onder hun sportkleding ook zwemkleding te dragen en/of reservekleding en handdoek mee te nemen.


Deelname aan deze middag is gratis.

Voor gratis aanmelding, routebeschrijving of nadere informatie kunt u mailen naar kidzclub@harvestministries.nl , bellen met 070-3209934/079-3613640/079-3612901 of kijken op www.harvestministries.nl