MOJO: Programma Tribute Band Night compleet

13.06.2005 / 14:31 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Mojo concerts

Persbericht

Mojo Concerts en One & Only Productions, Delft, 13 juni 2005 Programma tribute band night compleet - zaterdag 18 juni ahoy' rotterdam

Met ABBA, Queen, Earth, Wind & Fire, Blondie, U2, Pink Floyd en The Rolling Stones

Het programma van de tweede editie van The Tribute Band Night op zaterdag 18 juni is rond! Met de Blondie act van Ellen ten Damme en haar band is zij de laatste Tribute Band die is toegevoegd aan de drie uur durende show in Ahoy' Rotterdam.

Zijn Tribute Bands voor Nederland nog een vrij nieuw fenomeen, in het buitenland trekken deze bands die een eerbetoon leveren aan hun muzikale helden al jarenlang een groot publiek. Tribute Bands verschillen van 'normale' coverbands in de zin dat zij zich richten op één legendarische groep of artiest en hun muziek, uiterlijk en bewegingen zo natuurgetrouw mogelijk - LIVE! - kopiëren. Met dezelfde haardracht, kleding, danspasjes en zelfs het stemgeluid zijn de bands vaak niet van echt te onderscheiden. Voor The Tribute Band Night op zaterdag 18 juni in Ahoy' is de top van de internationale Tribute Bands in één show samengebracht. De bands spelen ieder circa 20 minuten waarin de vier of vijf grootste hits ten gehore worden gebracht:

Rolling Stones
Start Me Up, Sympathy for the Devil, Paint it black, Honky Tonk Women, Satisfaction

Blondie
The Tide is High, Heart of Glass, Call Me, Denis, Rapture

Earth, Wind & Fire
Fantasy, Let's Groove, September, Boogie Wonderland

Pink Floyd
Time, Money, Another Brick in the Wall

U2
Beautiful Day, Pride, With or without You, Sunday Bloody Sunday

ABBA
Money, Money, Money, The winner takes it all, Mamma Mia, Waterloo, Dancing Queen

Queen
We will rock you, Don't Stop Me Now, I want to break free, Radio Ga Ga

Vorig jaar vond de eerste editie plaats van The Tribute Band Night in Ahoy' Rotterdam. The Tribute Band Night wordt georganiseerd door One & Only Productions in samenwerking met Mojo Concerts. Meer informatie over het programma en kaartverkoop is te vinden op www.tributebandnight.nl.

RTL fm presents

THE TRIBUTE BAND NIGHT 2005
Zaterdag 18 juni 2005
Ahoy' - Rotterdam
Entree: EUR 35, EUR 33, EUR 31 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.15 uur

Kaartverkoop door Ticket Service via de Grotere Postkantoren, VVV's en GWK's, tel: 0900-3001250 (45 cpm), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.