Ingezonden persbericht

Diactief in beweging: Golf als een pro !

Altijd al nieuwsgierig gekeken naar het superieure gemak waarmee een golf-pro het kleine witte balletje precies dáár laat landen waar hij wil ?

Zin om eens te snuffelen aan een mooie sport, geschikt voor jong en oud, die iedereen in een eigen tempo kan uitvoeren ?
Op een leuke, ontspannen manier wat meer te weten komen over de invloed van beweging op diabetes voor de leeftijdsgroep van 25 tot 50 jaar ?

Dan verwacht de DVN-werkgroep Diactief u op zaterdag 18 juni op de golfbaan van Edda Huzid in Voorthuizen. Op dit fraaie complex, gelegen aan de rand van de Veluwe, hebben we een afwisselend programma van educatie, golf en gezelligheid voor u samengesteld.

Om 10.00 uur staat de koffie voor u klaar, uiteraard met een Veluwse lekkernij erbij. Eenmaal goed wakker gaan we luisteren - en kijken - naar een boeiende presentatie van Hanneke van Milligen over diabetes en bewegen. Verwacht geen schools verhaaltje, want op haar geheel eigen humoristische wijze zullen we het nodige over deze materie leren èn is er uiteraard ook ruimte voor uw eigen vragen en ervaringen. Na de goed voorziene lunch is het tijd voor de golfbaan en gaan we zelf aan de slag met de 'swing', 'chippen' en 'putten'. Tegen vieren sluiten we de dag af met een drankje en een kleine snack, zodat iedereen weer op tijd naar huis kan.
Mochten de weergoden ons heel ongunstig gezind zijn, dan is er voorzien in een alternatief overdekt programma. Edda Huzid is uitstekend bereikbaar met zowel de eigen auto als met het openbaar vervoer.

Voor E 25,- per persoon (ledenprijs) kunt u meedoen met dit heerlijke zomerevenement van de DVN werkgroep Diactief ! Niet-leden betalen het dubbele.

Meer informatie over deze dag krijgt u via de Diabeteslijn (033) 463 05 66, info@dvn.nl of bij de stand van de werkgroep Diactief op het grote jubileumfeest van de Diabetesvereniging Nederland op 28 mei in de RAI te Amsterdam. Daar kunt u ook vast oefenen op dè publiekstrekker van onze stand: een heuse golfsimulator!

---- --