Lekstroom, 09.10 uur

Utrecht 14-06-2005 - Nieuwsberichten district Lekstroom

Fietskijkdag zaterdag 18 juni

NIEUWEGEIN e.o. - Is uw fiets gestolen of bent u op een andere wijze uw fiets kwijt geraakt? Dan kunt u zaterdag 18 juni 2005 tussen 09.00 en 12.00 uur op het politiebureau aan de Schakelstede 75 te Nieuwegein komen kijken of uw fiets daar staat. Daar zijn alle fietsen te bekijken die de afgelopen drie maanden zijn aangetroffen. Niet alleen de aangetroffen fietsen uit Nieuwegein zijn te bezichtigen, ook de fietsen uit Houten, IJsselstein en Vianen. Dit in verband met de zaterdagsluiting van deze bureaus.

Het is belangrijk dat u uw bewijs van aangifte van diefstal of vermissing meeneemt. Heeft u geen schriftelijk bewijs, dan is er geen gelegenheid om de fietsen te bekijken.

Op zaterdagochtend is er slechts beperkte gelegenheid om aangifte te doen van uw fiets. U kunt 24 uur per dag via internet aangifte doen op www.politie.nl/utrecht.

Rood licht controle

IJSSELSTEIN Maandagmiddag 13 juni hield het Bureau Verkeer Onder Controle van de politie een controle op de Weg der Verenigde Naties. Van 15.00 tot 18.00 uur werden 657 voertuigen gecontroleerd. Drie bestuurders negeerden het rode verkeerslicht en twee bestuurders droegen geen autogordel. Het kleine aantal overtreders werd staande gehouden en kreeg direct een bekeuring uitgereikt.