Politie Zeeland


---


Z-3356-2005 Diefstal bromfiets

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd in de Vlooswijkstraat in Terneuzen een bromfiets gestolen.
Het betreft een Tomos bromfiets met verzekeringsplaatje XTV206. De kleur en de waarde zijn onbekend.


W-3357-2005 Graffiti

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd een stal in een wei achter een woning op de Nieuwe Kleverskerkse met verf beklad.
Er is geen schadebedrag bekend.


O-3358-2005 Automobiliste rijdt tegen vangrail

Op de Deltaweg in Goes is zaterdag om 09.20 uur een 40-jarige automobiliste uit de gemeente Borsele met haar auto tegen de vangrail gereden.
Zij kwam uit de richting van Goes-zuid en wilde een paar vliegen door het raam naar buiten jagen. Hierdoor verloor zij de macht over haar stuur, botste tegen de vangrail en stuiterde weer terug de rijbaan op. Haar auto raakte bij de botsing beschadigd.


W-3359-2005 Woninginbraak

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd ingebroken in een woning in de Weststraat in Koudekerke.
Uit de woning werd meer dan honderd euro gestolen.


W-3360-2005 Aanhouding in Middelburg

In een horecabedrijf op de Markt in Middelburg werd zaterdag om 02.00 uur een 32-jarige Middelburger aangehouden.
Hij had twee, voor hem onbekende, Middelburgse medebezoekers van 27 en 19 jaar met een bierglas geslagen. Hierbij raakte de 27-jarige gewond aan zijn oog en onderarm en liep de 19-jarige letsel op aan zijn kin en lip. Ook de 32-jarige Middelburger raakte gewond; de aard van zijn verwondingen is onbekend. Alledrie zijn zij voor behandeling naar het ziekenhuis geweest. De 32-jarige Middelburger werd na zijn aanhouding in verzekering gesteld. De andere twee hebben aangifte gedaan van mishandeling.


O-3361-2005 Aanrijding bij Rilland

Op de A58 bij Rilland vond zaterdag om 10.57 uur een aanrijding plaats.
Een 22-jarige automobilist uit Best reed over de A 58, komende uit de richting van Bergen op Zoom. Voor hem reed een 23-jarige man uit Eindhoven en daarvoor een 22-jarige bestuurder uit Breda. Deze moest afremmen en stoppen, waarna ook de Einhovenaar afremde. De automobilist uit Best kon niet tijdig stoppen en er volgde een aanrijding. Alle betrokkenen werden ter plaatse door het ambulancepersoneel onderzocht en zonodig behandeld en niemand hoefde naar het ziekenhuis. De drie voertuigen raakten beschadigd.

Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.