MOJO CONCERTS
http://www.mojo.nl

MOJO: Bruce Springsteen terug in Ahoy'

Mojo Concerts, Delft, 6 april 2005


Bruce Springsteen, alias The Boss, keert terug naar Nederland. Op zondag 19 juni staat hij in Ahoy' Rotterdam voor een eenmalig concert als onderdeel van zijn Europese Devils & Dust Tour. Springsteen zal solo optreden, zonder zijn vaste begeleidingsband The E-Street Band, in een intieme setting. De kaartverkoop start volgende week zaterdag 16 april om 10.00 uur.

De tournee staat in het teken van het nieuwe album Devils & Dust dat Bruce Springsteen binnenkort uitbrengt. De wereldwijde release van het album is gepland op 26 april aanstaande. De eerste single die dezelfde naam draagt als het album is deze week de Paradeplaat op Radio 2. Naast werk van zijn nieuwe album zal Springsteen ook oude hits ten gehore brengen tijdens deze tour.

Met hits als 'The River', 'Born to Run' en 'Dancing in the Dark' wist de working class hero van Amerika in de tachtiger jaren wereldwijd miljoenen fans te bereiken. Vooral het album uit 1984, Born in the USA, was een enorme hit in Nederland. Het laatste album dat uitkwam was The Rising uit 2002.

BRUCE SPRINGSTEEN
Zondag 19 juni 2005
Ahoy' - Rotterdam
Entree: EUR 79, EUR 74, EUR 69, EUR 64 (excl. servicekosten) Aanvang: 20.00 uur
Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar

Kaartverkoop start zaterdag 16 april om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl, de bekende voorverkoopadressen en kassa zaal.

Let op: maximaal 2 tickets per persoon.