Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Wassenaar, 7 juni 2005

zondag 19 juni vaderdag op Duinrell:

Gratis toegang en een kroket voor alle vaders

Vaders gratis
Na het traditionele ontbijt op bed met cadeautjes, kan het vaderdagfeest verder worden gevierd op Duinrell. Elke vader die op vaderdag, zondag 19 juni, met zijn kinderen Attractiepark Duinrell bezoekt, krijgt gratis toegang tot het attractiepark, inclusief twee uur Tikibad. Ze kunnen de hele dag genieten van de spectaculaire attracties op het attractiepark en daarna spetteren in het Tikibad.

Gratis kroket
Naast vrije toegang tot het park krijgen vaders een gratis Kwekkeboom kroket aangeboden. Bij de entree ontvangt vader een bon, die bij een van de horecalocaties kan worden ingewisseld, voor een Kwekkeboom kroket.

Het langste dagje uit van Nederland
Duinrell biedt volop sensatie en ontspanning voor jong en oud. Door de vele spetterende attracties is het een veelzijdig park te noemen. Het motto van Duinrell is: 'Het langste dagje uit van Nederland'. Na sluiting van het attractiepark (dagelijks om 17.00 uur en in de vakantieperioden en het hoogseizoen om 18.00 uur) blijft het Tikibad open tot 22.00 uur. De restaurants zijn 's avonds eveneens geopend.



Ingezonden persbericht