Ingezonden persbericht


Persbericht Pro Tour Markt zondag 19 juni 2005

Zondag 19 juni a.s. wordt in en om Eindhoven de ProTour Team Time Trial gereden. Een ploegentijdrit waaraan de allerbeste wielrenners ter wereld deelnemen. Ploegen als T-Mobile, Discovery Channel en Rabobank verschijnen aan de start van deze tijdrit door Eindhoven, Helmond en Best.

Uiteraard kunt u langs het parcours gaan staan om de renners aan te moedigen. Maar 't is natuurlijk veel relaxter om vanuit uw luie stoel op een van de talrijke terrassen op de Markt de wedstrijd live op een mega-scherm te volgen.

Op de Markt begint het programma al om 12:00 uur met de Rabo Dikke Banden-race. Op hun eigen fiets rijden kinderen tot 12 jaar een afgezet parcours, uiteraard onder luid gejuich van het publiek. En wie weet wordt er wel een groot wielertalent ontdekt!

Vanaf ca. 13:45 uur rijden de renners van de diverse ploegen over de Markt, richting de start. Zo kunt u uw favoriete wielrenner van dichtbij bewonderen!

Gezeten in het voorspelde zonnetje onder het genot van een koel drankje kunt u vervolgens de ploegentijdrit volgen op het grote scherm; vanaf de start van de eerste ploeg ca. 14:00 uur tot en met de finish van de laatste ploeg ca. 16:30 uur.

En dat is nog niet alles.
Ook de feestband Eighty Eight is deze middag van de partij. Met hun show, waarin muzikaliteit, enthousiasme en verrassing de boventoon voeren, bouwt Eighty Eight vanaf ca. 15:00 uur een gezellig feestje op de Markt. Dit alles onder het zeer toepasselijke motto " Elk optreden is een wedstrijd die gewonnen moet worden!"

Emilio de Vlam Producties
Lizette Geeris-van Gansewinkel
Postbus 6335
5600 HH Eindhoven
tel. (040) 212 48 25
fax (040) 212 41 05
www.emiliodevlam.nl

---- --