Ingezonden persbericht


Muzikaal familiefeest afsluiting van Operadagen Rotterdam

Onder de titel Opera de Luxe belooft Operadagen Rotterdam een muzikaal feest voor het hele gezin. Op zondag 19 juni wordt door het hele Luxor Theater gespeeld en gezongen. De programmering is grotendeels gratis, de overige programmaonderdelen zijn zeer betaalbaar. Op deze manier maakt Luxor opera op een speelse manier toegankelijk voor iedereen.

Spektakelstuk van Opera de Luxe is de voorstelling Concert d> '> Eau van het franse muziektheatergezelschap Mélodie Théatre. Het decor is een magisch verlichte tuin met vijver, óp het podium. Zes personages leven zich uit in een letterlijk spetterend waterspektakel, een mengeling van muziek en mime, van humor en poëzie. Een octaaf wijnglazen, een drijvende gitaar, fluitende roeispanen, snerpende tuinslangen, watergegorgel, zingende zeepbellen en watertrommen gemaakt van kalebassen.

De dichter Ramsey Nasr opent de dag samen met de zingende tweelingzusjes Georgia en Raffaella Milanesi. Verder is er opera-acrobatiek, voorstellingen in de kleedkamer en de laad- en losruimte en natuurlijk een Grande Finale.

Gratis algemene entree
Plusconcerten: > EUR> 2,50 tot > EUR> 5

Kaarten voor Opera de Luxe zijn te bestellen via www.luxortheater.nl of (telefonisch) te reserveren aan de kassa van het nieuwe Luxor Theater, telefoonnummer: (010) 484 33 33. De kassa is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 19.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur.


Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht