Ingezonden persbericht


Persbericht d.d. 16 juni 2005

Mooist verklede kindercowboy wint weekend bungalowpark

Live optreden Europese topband Savannah

Zondag 19 juni is het weer zover. De derde zondag van de maand staat Speelland Beekse Bergen in het teken van een 'themamarkt'. Het succesvolle thema Country en Western is weer aan de beurt. Een dagje speelplezier wordt zo gecombineerd met gezellig snuffelen op de succesvolle snuffelmarkten van Speelland Beekse Bergen. Er staan tal van kramen en er is een mix van braderie en rommelmarkt. Rondom de markt heerst een absoluut western gevoel. Er is gezorgd voor spetterend entertainment en belooft een dag vol plezier voor jong en oud. Voor de ware fans is er een optreden van de meest populaire country band in de Benelux: Savannah.

Thema braderie
Voor liefhebbers van braderieën en snuffelmarkten staat er komend weekend een leuk thema op een bijzondere locatie op het programma. Op Speelland Beekse Bergen is het weer tijd voor de jaarlijkse Country Western Snuffelmarkt. Snuffelen in een speelse wereld met daaromheen een heuse western sfeer.

Topband Savannah en meer
Bijna de gehele middag kan men genieten van 'Savannah' de meest populaire country band in de Benelux. Een band met talloze trouwe fans die de band achterna reizen tot over de landsgrenzen. De band is ook zeer geliefd bij Country- en Line dancers. Voor de mensen die altijd al eens wilden line-dancen is er een speciale dansschool die een cursus weggeeft tijdens deze dag. Tevens is er een wervelende Rodeo Western Show en voor wie het 'zelf' wil proberen is er het stierrijden. De gehele dag is er vrolijke country muziek te horen en is er een uitdagende wedstrijd voor de kinderen. De mooist verklede kindercowboy wint een weekend op het bungalowpark Beekse Bergen. Voor meer info: www.beeksebergen.nl

Speelland Beekse Bergen
Speelland Beekse Bergen biedt een dag vol speelplezier voor kinderen tot 12 jaar. Zij vinden hier een grote speeltuin en enorm veel attracties. Bovendien wordt er een scala aan evenementen georganiseerd. Kinderen vinden er verschillende schommels in Schommelland maar ook de Sahara-buggybaan en de Ballenberg. In Verkeersland halen kinderen hun rijbewijs. Bij warm weer zorgen de verschillende waterattracties voor extra plezier. De waterglijbanen laten kinderen van grote hoogte naar beneden suizen. De Aquashuttle lanceert kinderen in een speciale shuttle met hoge snelheid op het water. Topattractie is de unieke Waverider, deze attractie gaat zo snel dat het lijkt alsof de bezoeker in een speedboot zit. Bovendien beschikt het park over een groot meer met kindveilig zwemwater. Voor de zonaanbidders zijn er de grote zandstranden. Speelland Beekse Bergen is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur.

Voor meer informatie kan men bellen met Speelland Beekse Bergen tel: 0900-2335732 (EUR 0,15 p.m.) of kijken op internet: www.speelland.nl

Noot voor de redactie (