Amsterdam RAI

ReMaTec2005 van 19 tot en met 21 juni in Amsterdam RAI

ReMaTec2005 GROOTSTE EDITIE OOIT

ReMaTec2005, s werelds grootste vakbeurs op het gebied van remanufacturing voor de automobiel industrie, belooft een record editie te worden met meer exposanten, meer bezoekers en meer innovaties. Remanufacturing wordt ook wel de ultieme vorm van recycling genoemd voor auto-onderdelen en -componenten. Het levert een grote bijdrage aan het milieu door besparing op energie, natuurlijke grondstoffen, ruimtegebruik en vermindering van de luchtvervuiling. Bovendien resulteert het vaak in aanzienlijke kostenbesparing voor het garagebedrijf en de consument. ReMaTec2005 wordt gehouden van 19 tot en met 21 juni 2005 in de Hollandhal van Amsterdam RAI. Toegang is gratis voor vakbezoekers.

ReMaTec is de grootste handelsbeurs ter wereld voor de automotive revisiebranche. Tijdens de vakbeurs worden alle aspecten van de fabricage aanvoerketen gepresenteerd; van herbouwbare kernen tot de distributie van gereviseerde auto-onderdelen en -componenten. ReMaTec2005 kent een record aantal exposanten. In totaal geven ongeveer 150 bedrijven uit 30 landen acte de présence. De marktleiders tonen hun nieuwste innovaties die de laatste stand van zaken in de industrie weergeven.

Uitgebreid seminar programma
Voor het eerst kent ReMaTec2005 een uitgebreid seminar programma. De internationale brancheverenigingen APRA (Automotive Parts Remanufacturers Association) en FIRM (European Engine Remanufacturers Assocation) hebben een programma opgesteld waarbij de laatste ontwikkelingen in de markt worden besproken. De lezingen worden gegeven door gastsprekers van onder meer de Bayreuth University in Duitsland, Boston Compressors, Klaver Engines and Engineering en de Universiteit van Keulen. Ook Fernand Weiland, voorzitter van de Europese afdeling van APRA, verzorgt een seminar lezing.

Remanufacturer of the Year Award
ReMaTecNews, het internationale vakblad voor de branche, looft dit jaar voor het eerst de Remanufacturer of the Year Award uit. De winnaar wordt tijdens ReMaTec2005 bekend gemaakt op 20 juni om 17.15 uur. De jury, bestaande uit de redactie van ReMaTecNews en de voorzitters van APRA en FIRM, kennen de prijs toe aan diegene die uitblinkt in remanufacturing in de automobiel industrie.

Gratis toegang voor vakbezoekers
Vakbezoekers hebben gratis toegang tot de beurs door middel van online voorregistratie op www.rematec2005.com. Consumenten en autoliefhebbers hebben geen toegang tot de beurs. ReMaTec2005 wordt gehouden in Amsterdam RAI en is geopend op 19 tot en met 21 juni van 10.00-17.00 uur.

Amsterdam, 17 juni 2005

Noot voor de redactie /