Politie Midden- en West Brabant

Persbericht district Bergen op Zoom (19/6)

BERGEN OP ZOOM, 19 juni 2005

Man voor vernieling auto aangehouden

BERGEN OP ZOOM: Vannacht, rond 2.45 uur werd door de politie op het Korenbeursplein een 31-jarige man aangehouden voor vernieling van een personenauto. De man was in een dronken bui op een auto gaan liggen waardoor deze werd beschadigd.

Man aangehouden in verband rijden tijdens ontzegging

BERGEN OP ZOOM: Rond 20.45 uur controleerde de politie op de Churchillaan een 39-jarige automobilist uit Bergen op Zoom. De man had geen verzekeringspapieren bij zich. Ook bleek dat hij reed terwijl hem de rijbevoegdheid was ontzegd. Hij werd aangehouden en kreeg een proces-verbaal.

Diefstal personenauto

HOOGERHEIDE: De politie heeft een aangifte opgenomen van een diefstal van een personenauto. De auto, een blauwe Opel Kadett, voorzien van het kenteken FB-42-XB stond achter een woning aan de Duinstraat geparkeerd. De auto is in de nacht van zaterdag op zondag ontvreemd.

Rijden onder invloed

OUD-GASTEL: Op zaterdavond heeft de politie op de Oudenbosscheweg een 33- jarige man uit Oudenbosch aangehouden voor het rijden onder invloed. Bij de blaastest blies de man 745 ugl. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en hij kreeg voor 9 uur een rijverbod

Auteur: Enny de Wit