Politie Zeeland


---


O-3368-2005 Eenzijdig ongeval onder invloed

In de nacht van zaterdag op zondag rond 05.00 uur vond er op de Sloeweg in
's-Heer Arendskerke een eenzijdig ongeval plaats.
Een 26-jarige automobilist uit Polen reed vanaf de Rijksweg A58 (komende uit de richting van Walcheren) naar de rotonde met de Sloeweg. Bij de rotonde verloor hij door onbekende oorzaak de macht over het stuur en botste tegen een lantaarnpaal.
Bij hem in de auto zaten vier personen (een 27-jarige man uit de gemeente Goes, een 31-jarige man uit Polen, een 20-jarige vrouw uit Duitsland en een 21-jarige vrouw uit Duitsland).
De man uit de gemeente Goes raakte gewond en werd (met onbekende verwondingen) overgebracht naar het Oosterschelde ziekenhuis in Goes.
Uit ademanalyse bleek dat de 26-jarige automobilist ruim 2,2 maal teveel had gedronken. Hij kreeg een bekeuring van 480 euro.


W-3369-2005 Mishandeling in Vlissingen

In de nacht van zaterdag op zondag rond 03.10 uur is een 22-jarige man uit Vlissingen op het Bellamypark in zijn woonplaats mishandeld.
De man stond buiten een cafe met iemand te praten toen een 17-jarige jongen uit Vlissingen, die hij kende en waar hij onenigheid mee had, tegenover hem kwam staan.
De Vlissinger gaf hem een duw waarop de 17 jarige jongen hem sloeg en schopte
De 17-jarige jongen is aangehouden. Tegen hem werd proces-verbaal opgemaakt.


W-3370-2005 Aanhouding na mishandeling in cafe

In de nacht van zaterdag op zondag rond 02.15 uur is een 34-jarige man uit Vlissingen aan de Hellingbaan in Vlissingen aangehouden.
Even daarvoor was hij vervelend geweest in een cafe aan de Walstraat in Vlissingen. Op vordering van de uitbaatster wilde de man het pand niet verlaten en viel zonder enige reden een 23-jarige man uit Vlissingen, die in het cafe zat, aan.
De 23-jarige man werd op het achterhoofd en in het gezicht geslagen. Hij hield aan de mishandeling o.a. verwondingen aan zijn voorhoofd, een snee in zijn kin (die in het ziekenhuis werd gehecht), een gebroken duim en blauwe plekken en pijnlijke plekken over.
Hij werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen.
Na de mishandeling liep de 34-jarige Vlissinger weg in de richting van de Hellingbaan. Hier werd hij door de politie aangehouden.
Een 31-jarige man uit Vlissingen bemoeide zich met de aanhouding en haalde een steekwapen uit de kleding van de 34-jarige man.
Ook hij werd aangehouden. Tegen beiden is proces-verbaal opgemaakt.


O-3371-2005 Diefstal uit woning

Tussen zaterdagmiddag 13.00 uur en zaterdagnacht 01.00 uur is er ingebroken in een woning aan de Tak van Poortvlietstraat in Goes.
Uit de woning zijn o.a. een onbekend geldbedrag, fotoapparatuur, videoapparatuur en sieraden met nog onbekende waarde weggenomen.
De toegang tot de woning is geforceerd; het totale schadebedrag is nog onbekend.

Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland