Gemeente Ambt Montfort


Ontwerp bestemmingsplan kern Reutje

Het ontwerp bestemmingsplan Kern Reutje, 2005 van de gemeente Ambt Montfort ligt met ingang van vrijdag 10 juni 2005 gedurende 4 weken tot en met donderdag 7 juli 2005 voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis, Schaapsweg 20, St. Odiliënberg.
Het ontwerp bestemmingsplan kan worden ingezien op werkdagen van 09.00 tot 12.00 uur en op afspraak op dinsdagavond van 16.00 tot 19.00 uur.

Inhoud
Dit voorontwerp bestemmingsplan voorziet in een actualisatie van de vigerende bestemmingsplannen in de kern Reutje. Dit betekent dat er veranderingen kunnen optreden in de bestemming die op uw perceel rust. Zo kan het voor komen dat in het ontwerp bestemmingsplan bestaande, maar nog niet gebruikte bouwmogelijkheden niet meer positief zijn bestemd. Daarnaast zijn in het ontwerp bestemmingsplan de inspraakreacties meegenomen die zijn ingediend naar aanleiding van het voorontwerp.

Indienen zienswijzen
Gedurende de bovenvermelde termijn van het ter inzage leggen kan een ieder schriftelijk zijn of haar zienswijze over het ontwerp bestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Ambt Montfort, postbus 6099, 6077 ZH St. Odiliënberg.
Degene die een zienswijze indient wordt in de gelegenheid gesteld deze nader mondeling toe te lichten. Het is noodzakelijk dat u dit tegelijk met het indienen van de zienswijze aangeeft. U ontvangt hiervoor dan een uitnodiging.
Wanneer u niet vermeldt om de zienswijze mondeling toe te lichten wordt er van uitgegaan dat u hiervan geen gebruikt wilt maken.