Ingezonden persbericht


Rotterdams aanstormend talent!

Beste KOORTSigen,

Maak uw borst maar nat want een nieuwe lichting Rotterdams talent gaat de podia van de stad veroveren! En ze beginnen op zondag 19 juni om 21.00 uur in Off_Corso tijdens de showcase van Talent to Star.

Rappers, dansers, muzikanten, maar ook stand-up comedians zijn tijdens de drukbezochte Open Mics uitgedaagd om hun talent te laten zien. De Jury koos hun favorieten.Wat altijd moeilijk was met zoveel talent op de buhne. De Winnaars hebben vervolgens een workshoptraject gevolgd waarin hun talent professioneel begeleid wordt. De Showcase van de resultaten van dit traject is te zien tijdens deze flitsende Showcase, die daarna gaat touren.

Als speciale act op 19 juni in Off Corso is BILAL(USA) om samen met deze Nederlandse talenten een spectaculaire showcase te verzorgen.

Meer informatie over de talenten die u gaat zien en de speciale gasten staat op www.talent2star.nl. Check it out en kom naar Off_Corso en geniet van een spectaculaire avond.

Met KOORTS groeten,
Henca Maduro
Mrs. Epitome

ps ook talent maar dan op gebied van musicals is te zien tijdens het Schoolmusical Festival onder leiding van Jeugdtheater Hofplein vanaf woensdag 22 juni

pps extra extra!!! Kunstzinnige lichtbakken!! Op vrijdag 17 juni wordt vanaf 22.00 uur de achtergevels van de winkelpanden aan de achtergevels aan de Korte Hoogstraat door 18 bijzondere lichtbakken. De afbeeldingen zijn ontworpen door diverse (internationale) beeldmakers, zoals Luuk Bode, Zedz, LOKISS, HuMobisten, David Gilmour Girls e.a. Hen is gevraagd om te reageren op het thema 'veiligheid'. wijzigen nieuwsbrief | naar de website